FONOKOs årsmøte og fagdag

FONOKOs årsmøte holdes lørdag 21. mars kl 10 i Oslo. Vi håper mange av våre medlemmer har lyst og anledning til å bidra i å utvikle en organisasjon med klare visjoner om å tale dirigentenes sak i framtida.

 

Vi har mange nye medlemmer allerede i 2020 og det kan være fornuftig å få med seg årsmøtet for å få et godt bilde av hva vår forening holder på med. Frist for å sende inn saker til årsmøtet er 21. februar.

FAGDAG

I forlengelse av årsmøtet arrangerer vi fagdag, med to spennende temaer og besøk;

1) Tor Henning Isaksen fra Creo som gir innføring i arbeidsvilkår for kordirigenter

2) Dirigent Thomas Caplin som vil snakke om oppstart, rekruttering og tanker rundt det å drive et godt ungdomskor (med overføringsverdi til barnekor og voksenkor også).

Meld deg på årsmøtet og fagdagen her.

NB! Vi minner ellers på at du må ha betalt medlemskontingent for å kunne stille med stemmerett på vårt årsmøte og for å få fagdagen gratis! 

Alle våre medlemmer i FONOKO får også i år rabatterte billetter til Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival som arrangeres samme uke. Program og billetter finner du på https://www.kirkemusikkfestivalen.no. Ta kontakt for mer info.
(Rabatten gjelder ikke åpningskonserten, avslutningskonserten eller festivalpass.)

BLI MEDLEM

Hvis du dirigerer kor, eller studerer musikk, vil vi gjerne ha deg som medlem. Det koster kr. 500,- i året for ordinære medlemmer. Er du student eller pensjonist, betaler du halv kontingent, altså kr. 250,-.

Her finner du innmeldingsskjema.

TELEFON OG KONTOR

Inga Sandve, daglig leder

Tlf. +47 474 15 450

Elin Persson, styreleder

Tlf. +47 952 38 605

BESØKSADRESSE:

Møllergata 39, 0179 Oslo

POST

E-post: fonoko@fonoko.no

Postadresse:
FONOKO, 

Møllergata 39,

0179 Oslo.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon