Temakurs "Korkonkurranse - Er dere klare?"

Skal dere delta på korkonkurranse? Da er dette kurset med Tove Ramlo-Ystad perfekt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du er kordirigent, tillitsvalgt eller korsanger i et kor vil det være nyttig stoff å hente med seg fra en særdeles erfaren kordirigent.

Tove Ramlo-Ystad er utdannet sanger og kordirigent fra Institutt for musikk vd NTNU. Tove har dirigert damekoret Cantus siden starten i 1986, og siden 1993 har koret gjort seg bemerket ved å ha vunnet mange internasjonale korkonkurranser rundt omkring i verden. Tove og Cantus har sammen jobbet mye innen feltet prestasjonsmestring, hvor idrettstrenere har delt sine erfaringer med hvordan man kan reagere når press og nervøsitet er i ferd med å ta overhånd.

Med sin konkurranseerfaring kan også Tove bidra til råd om repertoarvalg, og hvordan man kan bruke en konkurranse til å motivere koret til maksimal innsats for at et felles resultat skal bli det beste koret kan prestere.

Tove er også jevnlig invitert som dommer i internasjonale korkonkurranser, og kan med det si litt om hvordan juryen arbeider, hva de lytter etter, og om totalopplevelsen.

Praktisk info

Hvor: Trondheim

Når: 10.-11. april

Tidsramme: Begge dager 10-16

Kursavgift: Voksen 850,-/Student og honnør 550,-

Link til påmelding

Påmeldingen er bindende etter 15. mars 2021

BLI MEDLEM

Hvis du dirigerer kor, eller studerer musikk, vil vi gjerne ha deg som medlem. Det koster kr. 500,- i året for ordinære medlemmer. Er du student eller pensjonist, betaler du halv kontingent, altså kr. 250,-.

Her finner du innmeldingsskjema.

TELEFON OG KONTOR

Inga Sandve, daglig leder

Tlf. +47 474 15 450

Elin Persson, styreleder

Tlf. +47 952 38 605

BESØKSADRESSE:

Møllergata 39, 0179 Oslo

POST

E-post: fonoko@fonoko.no

Postadresse:
FONOKO, 

Møllergata 39,

0179 Oslo.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon