top of page

KONTAKT

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om medlemsskap, arbeidsavtale, honorarsatser, kurs e.l.

INGA SANDVE - DAGLIG LEDER

Inga Sandve er utdannet klassisk pianist fra Norges musikkhøgskole, og har siden 2008 jobbet som barnekordirigent for tre store barnekor i Oslo. I tillegg til å være kordirigent er hun også daglig leder for Sandve musikkskole på Vinterbro, og har god erfaring og kompetanse innen administrasjon og ledelse i kulturlivet. 

 

Inga ble i 2012 valgt inn som styremedlem i Ung i kor Oslo, og har vært styreleder der siden 2013. Hun har også i år blitt valgt inn som styreleder i Ung i kor på nasjonalt plan. Sandve er veldig opptatt av at alle som synger i kor skal få så gode muligheter som mulig, og at alle som vil synge i kor har gode lærere med tilstrekkelig kompetanse. Mye tid og arbeid blir av Inga lagt ned i utviklingen av rollen som kordirigent, og at vilkårene til kordirigenter skal bli bedre.

 

FONOKO ansatte Inga i stilling som daglig leder for å være med på å utvikle organisasjonen videre, slik at organisasjonen kan være en stabil og faglig sterkt verktøy for alle kordirigenter i Norge. Styret jobber tett sammen med daglig leder for å skape lærerike kurs for kordirigenter, og sørge for av statusen til kordirigenter heves.

Daglig leder, Inga Sandve: +47 474 15 450
Styreleder, Elin Persson: +47 952 38 605

Surnadalsvegen 230

6650 Surnadal

FONOKO c/o Elin Persson

Surnadalsvegen 230

6650 Surnadal

bottom of page