Det var to parallelle program i løpet av dagene:

1. Mesterklasse med Ragnar Rasmussen (der Sankta Sunniva Koret, med dirigent Tore Kloster var øvingskor).

2. Flere mindre seminarer: Presentasjon av nytt repertoar (inkl julerepertoar), Scenisk konsert, Korsang på øret, Bel Canto-teknikk for unge sangere, Rettigheter og plikter ved notebruk, Kolleganettverk og Arbeidsvilkår for kordirigenter, Møt komponisten Henrik Ødegaard. Vi vil rette en stor takk til alle som holdt seminar: Andrew Smith, Gro Espedal, Marius Solevågseide, Katrine Imerslund, Inga Sandve.

 

I tillegg til verdifullt faglig påfyll, var det også tid til noteutstilling (ved Musikkforlagene/Korsenteret og Norsk Noteservice/Cantando), og ikke minst tid til den gode kollegapraten mellom alle deltagerne på tvers av geografi, erfaring og alder – og det er ikke minst viktig for kordirigenter som jo oftest jobber alene som fagperson i sine miljøer.

 

Vi fikk også med oss en flott konsert «Våre stemmer» med Jon Flydal Blichfeldt og hans 3 kor: Osterøykoret, Bergen Mannskor og Ole Bull Kammerkor.

Alt i alt – dette var en vellykket korlederkonferanse med mange fornøyde deltagere! Vi i FONOKOs styre tar med oss erfaringer og innspill, og vi har allerede begynt å planlegge neste års konferanse som blir 18.-20. september i Stavanger.

KORLEDERKONFERANSEN 2019

Bergen 6. - 8. september

Den årlig tradisjonelle FONOKO-konferansen for kordirigenter er tilbake som et årlig tilbud!

Til sammen ca 40 korledere deltok på korlederkonferansen 2019, og denne gangen fikk

FONOKO leie flotte og tilpassede lokaler hos Bergen Private Gymnas, midt i Bergen sentrum.

BLI MEDLEM

Hvis du dirigerer kor, eller studerer musikk, vil vi gjerne ha deg som medlem. Det koster kr. 500,- i året for ordinære medlemmer. Er du student eller pensjonist, betaler du halv kontingent, altså kr. 250,-.

Her finner du innmeldingsskjema.

TELEFON OG KONTOR

Inga Sandve, daglig leder

Tlf. +47 474 15 450

Elin Persson, styreleder

Tlf. +47 952 38 605

BESØKSADRESSE:

Møllergata 39, 0179 Oslo

POST

E-post: fonoko@fonoko.no

Postadresse:
FONOKO, 

Møllergata 39,

0179 Oslo.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon