Her har vi plass til flere annonser!

Vi hjelper gjerne til med å sørge for at alle kor har dyktige kordirigenter!

- Sammen gir vi pulsen til korlivet -

Vi deler kostnadsfritt her på hjemmesiden og Facebook. Det eneste dere trenger å gjøre er å sende inn stillingsannonse til oss via mail til fonoko@fonoko.no

Husk å inkludere kontaktinformasjon og søknadsfrist i annonsen.

Sandefjord Vokalensemble søker ny dirigent

Vår nåværende dirigent flytter østover, og vi søker en dyktig og inspirerende dirigent som kan følge i Trym Ramlo Ystad sine fotspor.

Om oss: Sandefjord Vokalensemble er et damekor bestående av 30 godt skolerte sangere. Vi holder et høyt nivå og er kjent for vår gode klang. De fleste av sangerne startet med korsang allerede som barn under Sverre Valens ledelse. Nye sangere må prøvesynge.


Vårt repertoar er hovedsakelig klassisk, ispedd jazz, folkemusikk, viser, pop og samtidsmusikk. Som oftest synger vi a cappella, men også med akkompagnement. Valg av repertoar og planlegging av konserter foregår i nært samarbeid mellom dirigent, noteutvalg og korets styre. Hvert andre år deltar vi på internasjonale korkonkurranser hvor vi har oppnådd både topp-plassering samt gull- og sølvplassering, hovedsakelig i klasse for sakral og/eller folklore. I 2019 kom koret på henholdsvis 2. og 3.plass i damekor klasse A og Sakral klasse A i NM i korsang i Trondheim.
Vi har øvelser én gang i uken og minimum to helgeseminar i året, samt at vi har to faste konserter; julekonsert og vårkonsert. I tillegg påtar vi oss forskjellige sangoppdrag. Solister plukker vi fra egne rekker, og vi synger gjerne i mindre grupper for å få variasjon. Koret har et humørfylt, sosialt og trygt miljø.

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi søker deg som har utdanning som dirigent, evnt. annen relevant utdanning, spiller piano eller annet instrument egnet for innøving av stoff, har godt humør, stiller krav og ønsker å videreutvikle koret. Har du selv skolering som sanger, er det en stor fordel. Du bør også ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Erfaring og tidligere meritter kan kompensere for manglende formell utdanning.

 

I søknaden må du beskrive deg selv som person og som dirigent, og hvilke ambisjoner du har som musikals og kunstnerisk leder av et kor. Vi ønsker også å vite hvor mange kor du allerede dirigerer og hva slags tidsperspektiv du har på et evnt. engasjement hos oss.

Honorar etter avtale. Tiltredelse avtales når vi finner den rette kandidaten.

 

Er dette interessant, så send søknad og CV snarest til: sandefjordvokalensemble@hotmail.com. Spørsmål om stillingen kan rettes til korets leder: Jeanette Wengård, tlf: ‪412 26 427‬. Se evnt. vår Facebook-side for mer informasjon.

KORT FRIST: Østensjøsangerne leter etter en hyggelig vikar som kan dirigere oss gjennom Høst 2020 til Sommer 2021.

Er du interessert i å delta med oss i en spesiell tur gjennom klassisk, pop, rock, musicals, julesang, norske viser, gospel og mye mer, og har entusiasme, livsglede og lyst til å lede oss i denne turen, send til oss en søknad før 22. oktober 2020 til styret@sangerne.no.

 

Litt om oss:

Østensjøsangerne ble startet i 1996, og er tuftet på vennskap og sosialt samvær

Østensjøsangerne består av både menn og kvinner, og har drøyt 30 medlemmer. Dirigenten vår (Helga Botn) utfordrer oss til å strekke oss, og vi er stolte over hvor langt vi har klart å strekke oss.

De siste åra har vi holdt konserter med rock (Queen bl.a.) med bandet Frostrøyk – kor + band er skikkelig gøy. Senere var vi sammen med Number Seven Deli, Åge Reites band, og repertoaret var «Norsk på norsk». 

Julekonserten i 2017 var på tema gospel/Negro spirituals sammen med Morten Gunnar Larsen og Georg Reiss som gjester, og Manglerud kirke var full!

Vi er uformelle, støttende oss i mellom og har det skikkelig gøy hver eneste torsdag Kl 18.30 - 21.00 på Høyenhall Skole (Manglerud) – med konserter og seminarhelger fra tid til annen. 

2021 er et viktig år: Vi skal ha vår 25-års Jubileumskonsert! 

Bli med da vel?

Styret Østensjøsangerne.

Besøk vår nettside:

www.sangerne.no

Glade takter søker dirigent

 

Vår dyktige dirigent er pensjonist, og vi trenger ny dirigent fra 2021

Glade takter er et blandakor i Moss som ble stiftet i 1997 og har 38 medlemmer

Mange i koret har lang erfaring med korsang, og noen er også medlem av flere kor.

 

Repertoaret er svært allsidig. Vi synger alt fra jazz, viser, klassisk, folkemusikk, evergreens, sang fra mange land og mange språk og musikaler. Det meste er arkivert som lydfiler og aktuelt repertoar lagres tilgjengelig for koristene. Vi har også årlige helgeseminar.

Glade Takter arrangerer egne konserter og deltar ellers på ulike aktiviteter og konserter lokalt. Koret drar også på reiser, både innenlands og utenlands. Den siste i 2019 gikk til Scarborough og Whitby i England. Da synger vi like gjerne på institusjoner som i kirker og konsertlokaler.

13. - 16. mai 2021 vil vi delta på korfestival på den vakre øya Bornholm i Danmark

Vi øver på Steinerskolen, Veverbakken 40, 1536 Moss. Onsdag kl. 18.30 - 21.00

Koret er medlem av Norges Korforbund!

Våre ønsker til deg som vår nye dirigent: 

Vi ønsker at du skal være en pedagogisk, hyggelig og inspirerende dirigent.

Det vil være en fordel at du har erfaring fra korarbeid/korledelse.

Den vi søker må kunne spille piano.

Du bør ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Digital kompetanse er en fordel.

Du får være med på å videreutvikle vårt repertoar og vår sangkompetanse.

Vi trenger stemmefiler på nye sanger.

 

Økonomiske avtaler gjør vi på et senere tidspunkt.

Vi har et halvt års prøvetid, for å gjensidig se om kjemien stemmer mellom deg som dirigent og kormedlemmene.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Søknad med info om deg selv, CV og dine mål og erfaring sendes til: ronnaug.bekkhus@gmail.com

 

Har du spørsmål om stillingen, så ta gjerne kontakt med vår dirigent Yngve Espedal på tlf 92645597 eller leder Rønnaug Bekkhus på tlf: 92630793

Se våre nettsider: http://www.gladetakter.com/437077693

og https://www.facebook.com/gladetakter/?view_public_for=324844837877394

Asker kammerkor søker dirigentvikar fra januar 2021

 

Asker kammerkor søker dirigent-vikar for perioden januar- ut september 2021, med mulighet for forlengelse ut året. Vår dirigent og kunstneriske leder Julia Selina Blank skal ha permisjon, og i den anledning søker vi etter en dyktig og inspirerende dirigent.

Asker kammerkor består av 24 medlemmer. Koristene kommer hovedsakelig fra Asker og nabokommunene. Vi er i alderen 35-65 år, de aller fleste er erfarne korsangere gjennom mange år, med gode notekunnskaper. Det er prøvesang for alle nye kormedlemmer.

Vi framfører musikk fra alle tidsepoker, med hovedvekt på klassisk musikk, men synger også folketoner, klassiske korviser og julerepertoir i spennende arrangementer. Vi synger acapella, men samarbeider også gjerne med profesjonelle musikere på konserter. Vår målsetning er å skape gode musikkopplevelser for tilhørere og sangere. Vi ønsker stadig å utvikle oss musikalsk og ha noe å strekke oss etter.

Koret øver tirsdager 1830- 21.30 i Asker sentrum. Vi følger skolens ferier, og har i gjennomsnitt to konserter og ett dagsseminar pr semester.

Se www.askerkammerkor.no, og https://www.facebook.com/askerkammerkor/posts/1346276518907126

Søknad sendes til styrets leder, Anne Aune: anne.aune@wemail.no innen 20.11.20

Vi planlegger intervju og prøvedirigering 15.12, andre datoer kan også være aktuelle. Dirigenten vår vil være rådgiver underveis i denne prosessen.

BLI MEDLEM

Hvis du dirigerer kor, eller studerer musikk, vil vi gjerne ha deg som medlem. Det koster kr. 500,- i året for ordinære medlemmer. Er du student eller pensjonist, betaler du halv kontingent, altså kr. 250,-.

Her finner du innmeldingsskjema.

TELEFON OG KONTOR

Inga Sandve, daglig leder

Tlf. +47 474 15 450

Elin Persson, styreleder

Tlf. +47 952 38 605

BESØKSADRESSE:

Møllergata 39, 0179 Oslo

POST

E-post: fonoko@fonoko.no

Postadresse:
FONOKO, 

Møllergata 39,

0179 Oslo.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon