Her har vi plass til flere annonser!

Vi deler stillingsannonser kostnadsfritt her på hjemmesiden og Facebook.

Dersom koret ditt ønsker å annonsere kan dere fylle ut dette skjemaet. 

- Sammen gir vi pulsen til korlivet -

Er du vår nye dirigent?

Høybråten Damekor.jpg

Høybråten Damekor søker ny dirigent som kan inspirere, utfordre oss og drive koret videre framover. Vi er et kor med godt miljø og lange tradisjoner. Vi har i dag 20 medlemmer.

 

Korets repertoar er variert, og vi synger både klassisk og moderne musikk. Vi øver fast hver onsdag kveld fra kl. 19 på Vardeheim, Høybråten i Oslo.

Koret er med på arrangementer, konserter og landsfestivaler i løpet av året, og i tillegg har vi vår egen adventskonsert. Hvert semester har vi helgeseminar, og vi reiser gjerne på kortur.

 

Du som vil bli vår dirigent bør ha god utdanning, både pedagogisk og musikalsk. Du bør ha ferdigheter i pianospill til innøving og ha erfaring med korledelse. Kan du i tillegg lage øvefiler, er det helt strålende. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

 

Er dette noe for deg?

 

Søknad og CV sendes til hdamekor@gmail.com

Se også https://hbdamekor.com 

Spørsmål om stillingen kan også rettes til Bente Baltzersen, 984 58 718, mailadr: bentebaltzer@gmail.com  

Betingelser etter avtale. Tiltredelse 01.01.2022

Søknadsfrist:  snarest

Vestre Aker Dusjlag søker ny dirigent

VAD - KONSERT i RIS KIRKE 2018.06.04.jpeg

Vestre Aker Dusjlag er et blandet kor som ble stiftet i 1990 som et vennekor av folk som «likte å synge i dusjen» - derav korets navn! Koret har i løpet av årene som har gått utviklet seg til å bli et kor med variert repertoar, - fra klassisk musikk og opera/operetter til visesang, jazz, spirituals, musikaler, og folkelige sanger fra mange land.

Vi er et seniorkor med ca 35 medlemmer fordelt på alle fire stemmegrupper. Vi ønsker fortsatt å utvikle oss videre og søker nå ny dirigent, da vår nåværende dirigent slutter til jul.

Vi holder årlige julekonserter, såvel som andre konserter, - gjerne i samarbeid med andre kor, musikere og solister. Vi har også gjennom årene deltatt i korfestivaler og holdt mange konserter i inn- og utland.

Vi øver hver mandag kveld kl 19-21:30 i Ris Menighetshus (Oslo) 

Kan du tenke deg å bli vår nye dirigent? Hvis ja, ta kontakt med korets leder:

Toril Riddervold, email: toril.riddervold@gmail.com, mobil 95929426

Sangkoret Safir søker ny dirigent i Bergen

unnamed.jpeg

Sangkoret Safir trenger ny dirigent så snart som mulig. Koret er medlem i NKF. Vi er rundt 30 sangglade medlemmer av begge kjønn. Vi er et sentrumskor og øver i Nord-Norgehuset hver torsdag fra kl 19 til kl 21.30. I tillegg pleier vi å ha seminarhelg både høst og vår. Vi ønsker en dirigent som kan inspirere oss og som kan gi oss nye utfordringer.

 

Safir ble stiftet i 1951. Vi er et veldrevet kor med god økonomistyring og som er glad i å reise både i Norge og i utlandet. Koret deltar på sangerstevner/festivaler, arrangerer egne konserter, nyttårskonsert og eventuelt andre arrangement i regi av NKF og inviterer til og deltar på korkaféer. Repertoaret spenner vidt – fra enkle viser og populærmusikk til kirkemusikk og utdrag fra musikaler. Vi jobber i en "3-årssyklus", med en stor konsert hvert tredje år, en utenlandstur hvert tredje år og hvert tredje år har vi ingen andre planer enn å øve og utvikle oss.

 

Ønskede kvalifikasjoner:                                                            

-              Tydelig dirigent

-              Relevant utdanning

-              Erfaring fra korarbeid

-              Engasjement

-              Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

-              Formidle gode sangteknikker

-              Behersker piano til bruk ved innøving

Vi tilbyr:

-              Engasjerte sangere

-              Et tradisjonsrikt og sosialt miljø

-              Stabil og ryddig organisasjon og økonomi

-              Øvelse 2,5 timer i uken

 

Kontakt: Kari Jæger Holm, telefon 97666043, e-post karijholm@gmail.com, for å avtale et møte/intervju.

Søknadsfrist: 16. desember 2021

Nettside: http://www.safirblandetkor.no/

Koret Syng HEFtig søker dirigent i Kristiansand

Syng HEFtig.jpeg

 

Vår dirigent gjennom nesten 10 år flytter fra byen, og vi søker derfor hennes etterfølger.

Arbeidsoppgaver:

Dirigere koret vårt som øver hver onsdag fra kl 18.30 til 20.30

Delta på våre opptredener

Forberede øvelser ved å ha en musikalsk plan for faglig utvikling, planlegge repertoaret og ha noter klart til øvelsene

Vi har tradisjon for at dirigenten får stor frihet til planlegging av det musikalske arbeidet etter innspill fra koristene

Holde kontakten med styret ved møter eller på mail

Vi ser etter en person:

- med utdanning i musikk , men også en dyktig pedagog med gode sosiale ferdigheter

- som tør å prøve noe nytt og møter koristene motivert og engasjert

- som samarbeider godt med andre

Om oss:

Vi har et godt miljø

Vi er et kor for gode amatører. Repertoaret er bred, f.eks. klassisk, folketoner, populærmusikk og viser. Vi er seriøse med innstudering, vi øver godt på sangene, og målet vårt er å synge uten noter.

Koret vårt er tilknytta Human-Etisk forbund i Kristiansand hvor vi normalt opptrer på arrangementer som navnedager og humanistiske konfirmasjoner.

Koret har et styre på tre personer som har det administrative ansvaret.

Vi tilby:

Ordna lønns- og avtalevilkår

Godt sosialt og faglig miljø

Søknad sendes sisseg1@gmail.com innen 01.12.2021

Ved spørsmål om stillingen, kontakt styremedlem Sissel Egeland, sisseg1@gmail.com / tlf 91564671

Korets Facebookside: https://www.facebook.com/syngheftig

Dirigent søkes fra januar 2022 i Oslo

Hagebykoret er et trivselskor som ble startet i Ullevål Hageby for 15 år siden. Vi har +/- 20 medlemmer, hvorav de fleste er godt voksne. Vi øver på eldresenteret på Damplass, onsdager 18.30-20.30.

 

Koret har et bredt repertoar. Viser og jazz er favorittsjangre, gjerne svenske viser. Men vi har også jobbet med pop og klassiske stykker, blant annet madrigaler.

 

Koret er uformelt, men trår til med større satsninger i blant. Vi har samarbeidet med flere mannskor og har et vennskapsforhold til en italiensk vokalgruppen som resulterte i felles konserter på Oslo Ladegård og i Pisa. Andre konsertopptredener har vært på Sentralen, for bl.a. Lions i Ullern kirke (TV-aksjonen), Foreningen Norden, Kon-Tiki museet, julemarkedet i Vestre Aker og eldresenteret.

 

Det er en fordel med en person som kan kompe enkelt på piano eller tilsvarende instrument, og være «musikant», gjerne med korlederutdanning (herunder studenter under utdanning, eller musiker med tilsvarende realerfaring).

 

Interesserte kan ta kontakt med leder Rikke Hauge (rikke.hauge@gmail.com). Vår nåværende dirigent, Erlend Leinan Lund  (erlend.leinan.lund@gmail.com) svarer også gjerne på spørsmål. Lønn etter avtale.

Vil du bli vår nye dirigent?

Vår dirigent flytter fra bygda og vi søker derfor ny musikalsk leder for tiltredelse fra august 2022.

Sangkoret Karteswingen er et lite og spenstig blandakor med et 20-talls medlemmer på Hadeland. Vi øver på mandager på Toneveld på Jaren fra 19.00- 21.30, ca. 5 minutters gange fra Jaren stasjon på Gjøvikbanen.

Som kor skiller vi oss ut ved å jobbe i mange ulike genre og tidsepoker. På konserter strekker vi oss langt i scenisk formidling og rammer gjerne inn konserten med tematikk og scenografi.

Vi synger i hovedsak a cappella, men har ofte akkompagnement i forbindelse med konserter. Karteswingen er et lystig kor med gode klanger både tonemessig og sosialt.

Nå trenger vi en ny dirigent og kanskje denne personen er deg?

Høsten 2021 deltok koret på NM i Kor i Trondheim. Etter et labert korona-år var det en skikkelig boost! Nå er vi klare for nye utfordringer og vi trenger derfor en spenstig dirigent som kan ta oss til nye høyder!

Koret er medlem av Norges Korforbund.

Dersom du er interessert ber vi deg sende en henvendelse til karteswingen.kor@gmail.com vedlagt CV.  Mulige spørsmål kan rettes på e-post eller telefon til korets leder, Randi Skjøtskift: randiskjo@gmail.com / 917 56 160.

Se også vår nettside på: http://www.karteswingen.wix.com/karteswingen. sjekk https://www.facebook.com/karteswingen/ for detaljer.

Bilde1.jpg