Her har vi plass til flere annonser!

Vi deler stillingsannonser kostnadsfritt her på hjemmesiden og Facebook.

Dersom koret ditt ønsker å annonsere kan dere fylle ut dette skjemaet. 

- Sammen gir vi pulsen til korlivet -

Dirigent til LillCanto

LCgruppebilde.jpg

LillCanto, blandakoret i Lillestrøm, søker ny dirigent fra 1. september. Vi ønsker å knytte til oss en inspirerende musikalsk leder som har bachelor i dirigering/kordireksjon eller tilsvarende utdanning.

Vi er 20 sangere og har som mål at vi skal framstå som et kvalitetskor i regional målestokk og ha appell til et bredt publikum. Korets medlemmer skal i arbeidet med et variert repertoar oppleve gleden ved mestring og musikalsk utvikling.

Har du gode samarbeidsevner, er sosialt anlagt, har lyst til å hjelpe oss og utvikle koret videre og bidra til medlemsvekst hører vi gjerne fra deg. Send din søknad til post@lillcanto.no innen 30. mai 2022.

Vi øver mandager, sentralt i Lillestrøm med kort vei til parkering, tog og buss. Kun 10 minutter med tog fra Oslo sentrum. 

Har du spørsmål send oss en epost, post@lillcanto.no, eller ring korets leder Torbjørn Ellingsen på telefon 915 40 400.

Siri’us damekor søker sprudlende dirigent/musikalsk leder

sirius.png

Siri’us er et damekor med opprinnelse Brumunddal, som oppsto i 2012. Vi har variert i antall kormedlemmer i de 10 årene vi har eksistert, og rommer nå i underkant av 20 damer i voksen alder. Vår dirigent har takket for seg, etter å ha gitt koret en egen sjel og personlighet innen gospel- og soulsjangeren. Han har lært oss MYE om musikalsk uttrykk og fremføring med preg. Vi er delt i seks stemmegrupper og har vært vant til å øve etter lydfiler. 


Vårt kor har stabil økonomi, et velfungerende styre som sørger for korets drift, arrangementer, søknader og faste månedlige styremøter, hvor også dirigent deltar. 


Vi ønsker nå å finne en ny dirigent/akkompagnatør fra høsten 2022, som vil være med oss å bygge koret videre. Vi er åpne for å utvide repertoar og sjangre. Vi er lite vante med tradisjonelle korsatser, og trives best som entertainerkor - gjerne til solist. Vi har tidligere holdt konserter - både gospel og soul - i Hamardomen, Festiviteten og Gregers i Hamar, Teatersalen i Brumunddal og i kirkene i Ringsaker. Vi har gjennom flere år koret med Trine Rein på hennes julekonserter - noe vi ønsker å fortsette med. 


Vi er åpne for å finne et godt samarbeid rundt øvingstider og steder og leter etter en omgjengelig dirigent som kan inspirere og bidra inn i vårt humørfylte fellesskap. 


Vi ønsker tiltredelse av ny dirigent i august 22, med prøvetid ut året. Lønn etter avtale. Vi kan tilby dirigentkurs om ønskelig.  
Søknadsfrist 25.05.22. Søknad sendes siriusgospelkor@gmail.com. 
For spørsmål ta kontakt med styreleder Vibeke Skottner tlf. 92288221

Studinekoret Kalliope søker ny dirigent

276058602_525649682460724_4236556390802708088_n.png

Studinekoret Kalliope er et kor for studiner uavhengig av utdanningsinstitusjon, og består av omtrent 25 muser. Koret er grunnlagt i 2007 og har hentet navnet sitt etter den greske musen for episk poesi. Nå til høsten leter vi etter en ny dirigent. Er det deg?

Koret består av en engasjert gjeng med hyggelige muser som etterstreber å holde et høyt musikalsk nivå. Vi har et bredt repertoar i de fleste sjangre, og synger a cappella. Utenom det musikalske er det sosiale en veldig viktig del av koret, dette ønsker vi at dirigenten vår har lyst til å være en del av. Vi deltar på ulike arrangementer for eksempel UKEN, og tar på oss små og store sangoppdrag. Kulturen til koret bygger på gresk mytologi, og vi ønsker å utvikle tradisjoner i tråd med dette. 

Vi har øvelser hver mandag fra 18.00 til 21.00 på Nordnes Bydelshus. I løpet av semesteret har vi to konserter, en mindre formell konsert tidlig i semesteret og en stor konsert på slutten. I tillegg har vi en og en halv øvingshelg i semesteret og stiller på diverse oppdrag.

Dirigentens arbeidsoppgaver består av planlegging og gjennomføring av øvelser og konserter, opptak av nye medlemmer, samt repertoarvalg i samarbeid med korets Musikkraad. Stillingen er lønnet etter avtale. 

Vi ser etter deg som er:
· Engasjert og opptatt av at Kalliope skal låte så bra som mulig
· Sosial og klar for å bli en del av verdens beste venninnegjeng
· Pedagogisk og har et godt humør
· Strukturert og ryddig
· Har god musikkfaglig kunnskap 

Vi kan tilby:
· Et høyt musikalsk nivå
· En herlig og engasjert gjeng som elsker å synge
· Rom til å utvikle deg selv som dirigent og koret vårt
· Et godt og inkluderende miljø der det er rom for å gjøre feil

Dersom dette høres ut som noe for deg så ta kontakt med vår ledermuse Oda Hustoft Gillesdal på kalliopekor@gmail.com, her kan du legge ved en CV og en søknad hvor du kan skrive litt om deg selv, hva som motiverer deg til å ville dirigere vårt kor, og eventuelle visjoner for koret. Spørsmål om stillingen kan henvendes til samme mailadresse. Søknadsfrist er 24. April.

Ønsker du å vite mer om Kalliope? Da må du gjerne besøke nettsiden, https://www.studinekoretkalliope.no, facebooksiden, youtube-kanalen, eller instagramkontoen vår @kalliopekor, som blir oppdatert ofte. Vi ser fram til å høre fra deg! 

Brøttum Korforening søker dirigent/akkompagnatør! 

Brøttum.jpeg

Etter sin innsats gjennom 22 sammenhengende år har vår dirigent og vår pianist/organist valgt å takke for seg. Vi søker derfor etter dirigent/akkompagnatør fra høsten 2022.

Brøttum Korforening ble stiftet i 1962 og har 60 års jubileum til høsten. Vi er et blandet kor med ca. 35 sangere i alderen 50 – 75 år. Stemmefordelingen er god på damesiden, det er imidlertid ønskelig med noen flere mannssangere. 
Miljøet er godt, sangerne er motiverte og frammøtene til øvelser er stabile. Dette gjaldt også gjennom pandemiperioden i den grad det var mulig å møtes. 

Repertoaret spenner bredt innen temaene opera, musikaler (eks. Abba og Les Miserables), visesang (eks. Prøysen, Bye og Hoff) og kirkemusikk (eks. Visst skal våren komme/Skeie). Av konserter kan spesielt nevnes operakonsert med solist Bernt Ola Volungholen.
Koret er fortsatt stolt av førsteplassen i sin klasse under Tretten korcup for noen år siden hvor Thomas Caplin var en av dommerne. Gjennom årene har vi også hatt flere felles prosjekter med andre lokale kor og musikere.

Faste årlige arrangementer er innsynging av jula i nordre Ringsaker, en hovedkonsert i løpet av våren samt opptreden på Montebello helsesenter for kreftpasienter. I tillegg sier vi som regel ja til oppdrag etter forespørsler.

Koret har en trygg økonomi og er godt organisert med styre og komiteer.
Vi følger stort sett skoleåret og øver på Brøtheim, som ligger ved Brøttum kirke, hver tirsdag kl. 19.00 - 21.30. Ekstra øvelser i forbindelse med konserter planlegges etter behov.

Brøttum Korforening søker en dirigent med noe pedagogisk bakgrunn og som kan akkompagnere på piano og eventuelt på andre instrumenter. 
Tiltredelse august 2022 med prøvetid ut samme år.

Søknad sendes til styreleder innen 15.06 til mailadresse: steinafs@bbnett.no

Vi søker ny dirigent!

LKK poster.jpg

Lillehammer kammerkor søker ny dirigent fra 1. april 2022

Lillehammer Kammerkor ble stiftet i 2018, og består av rundt 20 erfarne korsangere med gode notekunnskaper. Koret ble startet med en ambisjon om å utøve klassisk korsang på høyt nivå, og har en variert musikalsk profil fra renessansen til vår egen tid.

Fjorårets konserthøydepunkt var Brahms’ Ein Deutsches Requiem med Trym Ramlo Ystad som dirigent. Ellers har Johann Sebastian Bach, og spesielt hans motetter vært en rød tråd siden starten. I 2019 samarbeidet vi med Oslo-koret Con Spirito om framføringen av Messe for dobbeltkor av Frank Martin, da med Ida Cecilie Holm som dirigent. Vi har vanligvis to konserter i semesteret.

Koret øver hver mandag i Søre Ål kirke og består av voksne i alle aldre. Selv om vi er opptatt av det musikalske, legger vi også vekt på at vi skal ha et godt sosialt miljø, og at det skal være trivelig å være på øvelse. 

Søknad med CV og referanser sendes til lillehammerkammerkor@gmail.com. Vi kan tilby en 20% stilling med honorar etter gjeldende satser. Prøvedirigering gjennomføres i uke 10.

Les om oss på Facebook

Les om oss på vår hjemmeside

Er du vår nye dirigent?

Trosvik alle.jpg

Trosvik Blandede Kor søker en dirigent som kjenner seg hjemme både i klassisk og et rytmisk repertoar. Som behersker piano til bruk i innøving og som har et grunnleggende kompetanse i sang og stemmebruk. En som har relevant musikkutdannelse eller er i pågående utdanningsløp og som er en god musikkformidler. Det er ønskelig med erfaring fra direksjon, men personlige egenskaper og egnethet vil bli vektlagt.


Vi er et godt blandet kor som holder til i Fredrikstad. Koret består i dag av 45 medlemmer, og vi har god dekning i alle stemme grupper.

 

Vi øver hver tirsdag fra klokken 19-21.30 på Roklubben ved Glomma. Vår visjon er at vi skal være et godt kor å synge i og som låter bra!
Vi deltar på forskjellige korarrangementer hvert år, lager egne prosjekter
og liker å synge for publikum.


Stillingen honoreres etter avtale. Søknadsfrist snarest. Søknader behandles fortløpende.
Hvis du tror at dette passer for deg eller har spørsmål, ta kontakt med korets leder : 
Ann Kathrin Hakkebo/95984844. 
Søknad og CV kan også sendes til mail: ankahakkebo@gmail.com

Vil du bli vår nye dirigent?

Bilde1.jpg

Vår dirigent flytter fra bygda og vi søker derfor ny musikalsk leder for tiltredelse fra august 2022.

Sangkoret Karteswingen er et lite og spenstig blandakor med et 20-talls medlemmer på Hadeland. Vi øver på mandager på Toneveld på Jaren fra 19.00- 21.30, ca. 5 minutters gange fra Jaren stasjon på Gjøvikbanen.

Som kor skiller vi oss ut ved å jobbe i mange ulike genre og tidsepoker. På konserter strekker vi oss langt i scenisk formidling og rammer gjerne inn konserten med tematikk og scenografi.

Vi synger i hovedsak a cappella, men har ofte akkompagnement i forbindelse med konserter. Karteswingen er et lystig kor med gode klanger både tonemessig og sosialt.

Nå trenger vi en ny dirigent og kanskje denne personen er deg?

Høsten 2021 deltok koret på NM i Kor i Trondheim. Etter et labert korona-år var det en skikkelig boost! Nå er vi klare for nye utfordringer og vi trenger derfor en spenstig dirigent som kan ta oss til nye høyder!

Koret er medlem av Norges Korforbund.

Dersom du er interessert ber vi deg sende en henvendelse til karteswingen.kor@gmail.com vedlagt CV.  Mulige spørsmål kan rettes på e-post eller telefon til korets leder, Randi Skjøtskift: randiskjo@gmail.com / 917 56 160.

Se også vår nettside på: http://www.karteswingen.wix.com/karteswingen. sjekk https://www.facebook.com/karteswingen/ for detaljer.

Vestre Aker Dusjlag søker ny dirigent

VAD - KONSERT i RIS KIRKE 2018.06.04.jpeg

Vestre Aker Dusjlag er et blandet kor som ble stiftet i 1990 som et vennekor av folk som «likte å synge i dusjen» - derav korets navn! Koret har i løpet av årene som har gått utviklet seg til å bli et kor med variert repertoar, - fra klassisk musikk og opera/operetter til visesang, jazz, spirituals, musikaler, og folkelige sanger fra mange land.

Vi er et seniorkor med ca 35 medlemmer fordelt på alle fire stemmegrupper. Vi ønsker fortsatt å utvikle oss videre og søker nå ny dirigent, da vår nåværende dirigent slutter til jul.

Vi holder årlige julekonserter, såvel som andre konserter, - gjerne i samarbeid med andre kor, musikere og solister. Vi har også gjennom årene deltatt i korfestivaler og holdt mange konserter i inn- og utland.

Vi øver hver mandag kveld kl 19-21:30 i Ris Menighetshus (Oslo) 

Kan du tenke deg å bli vår nye dirigent? Hvis ja, ta kontakt med korets leder:

Toril Riddervold, email: toril.riddervold@gmail.com, mobil 95929426

Husk å gi beskjed når dere har fått dirigent!

Cantus Cordi søker ny dirigent!

Cantus Cordi er et amatørkor for damer, stiftet høsten 2013, som øver på Bogstad skole annenhver torsdag 19-21.30.
Koret har etter coronaperioden 16 aktive medlemmer (og noen i perimisjon) og vi arbeider med å rekruttere nye sangere med mål om å bli 20-25 sangglade damer igjen. 
Vi synger folketoner, salmer og klassiske verk. Alvilde Riiser har vært vår dirigent fra oppstart. Fra høsten 2019 overtok Birgit Djupedal som dirigent.
Koristene har ulik erfaring innen stemmebruk og notelesing, men vi har utviklet oss sammen de siste 9 årene og ønsker å fortsette med det!
Til julekonserten i 2021 sang vi bla. utdrag fra Dancing Day (J.Rutter), i samarbeid med harpist L.Macri. Andre verk vi har sunget er Villemann og Magnhild (trad.), A cermony of carols, B.Britten, Stabat Mater (Pergolesi), Messe Basse og Ave verum corpus (G.Fauré),  
Vi holder vanligvis sommer- og julekonsert, ofte med profesjonell solist, men har også hatt konserter i samarbeid med andre kor i Oslo. 
Koret har et styre som står for den generelle driften, bla. Har vi gjennomført kortur til Tromsø med konsert i Ishavskatedralen mai 2022! 

Se gjerne vår nettside for mer detaljer om opptredener og repertoar. http://www.cantuscordi.com

Vi ønsker en dirigent som: 
• har interesse for de sjangrene vi har lagt hovedvekt på
• er inspirerende, entusiastisk, strukturert og tydelig som musikalsk leder av koret
• kan spille piano/alternativt lage lydfiler til hjemmeøving

Kunne dette være aktuelt for deg? 
Ta kontakt, så arrangerer vi intervju/prøvedirigering i mai/juni.
Søknadsfrist 25.05.22

Kontakt: 
Anne-Sophie Konow Lund (styremedlem)
Tlf 93842625 konowl@online.no 

eller

Elisabeth Qvigstad(styreleder)
Tlf ‪98056128‬ /e_qvigstad@hotmail.com‬‬‬‬‬‬

DSC_5669-2-Edit-2.jpg