Her har vi plass til flere annonser! Ta kontakt på fonoko@fonoko.no

Mysen damekor søker ny dirigent fra august 2020

Vi er ca. 23 sangglade damer som møtes en kveld i uken på Ungdomsskolen i Mysen, for å synge og ha det gøy sammen. Vi har et ganske variert repertoar med populærmusikk, musikal, litt klassisk, viser og sanger folk er glade i m.m. Vi trives med variasjon. Vi har et ønske om å kunne utvikle oss videre rent musikalsk, men det er også veldig viktig for oss at vi har det gøy sammen, og at alle skal glede seg til å komme på øvelsene og de konsertene og arrangementene vi deltar på.

 
Vi har vanligvis to-tre konserter i året. De siste årene har vi hatt vårkonsert og julekonsert (i samarbeid med Mysen Mannskor), samt Allehelgenskonsert (i samarbeid med Mysen Mannskor og Eidsberg Bygdekor). I tillegg er vi med på Sangerstevne hvert år. Vi samarbeider med kirken, og bidrar på en gudstjeneste i året. Vi har samarbeidet med kjente solister som f.eks Sanne Kvitnes og Erik-André Hvidsten.
I 2022 fyller koret 100 år, og vi gleder oss til å ha en stor Jubileumskonsert den høsten. 
 
Vi ønsker å ha en ny dirigent på plass i god tid før jubileet, en som kan drive oss videre og være med å løfte koret frem til en spennende 100årskonsert, og videre fremover. Det vi ønsker oss er en engasjerende, dyktig og kreativ dirigent, som kan inspirere oss og utvikle oss videre. En som stiller krav og utfordrer oss til å få frem det aller beste i oss.
 
Du har gjerne en høyere musikkutdanning, gjerne dirigentutdanning, men annen relevant kompetanse og erfaring vil kunne kompensere for manglende formell utdannelse. Det er en fordel om du behersker piano. Vi ønsker en med godt humør og et stort engasjement for oppgaven.
 
Øvingsdagen er pr. i dag torsdag kl 18.30-21. Stillingen honoreres som selvstendig næringsdrivende etter avtale. 
 
Vennligst kontakt Torunn Riise-Larsen på mobil 95100483 ved spørsmål.
Søknad og CV sendes mysen.damekor@gmail.com senest 30. mars 2020. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nytt stuekor i Oslo søker dirigent

Det Psykologiske Sangselskab er et jovialt og uhøytidelig alumnikor som søker en avlastende dirigent til noen øvelser gjennom semesteret.


Hvem er vi? Koret består av ca. 15 medlemmer på mellom 25-35 år, som alle har sunget i studentkoret vi opprinnelig var medlem av inntil studenttilværelsen tok slutt. Repertoaret vårt består av primært pop og viser. Akkurat nå synger vi sanger som «God only knows», «Goodnight sweetheart» og «Når himlen faller ned». Ambisjonen er å ha det gøy sammen, og kanskje arrangere en uformell stuekonsert mot sommeren.


Vi har i dag frivillige dirigenter, men trenger en som kan avlaste 3-4 øvelser dette semesteret. Vi ønsker en dirigent som:
• Er positiv og motiverende.
• Er under utdanning i dirigering og ønsker mer erfaring fra korledelse. (Ta gjerne kontakt selv om du ikke studerer dirigering, men har erfaring fra korledelse).
• Kan delta på korøvelser 3-4 torsdager dette semesteret (mellom 1830-2030).

 

Tiltredelse snarest. Lønn etter avtale. Kan være mulighet for videre samarbeid høsten 2020. Send en e-post til klingkokos.alumnikor@gmail.com med CV og noen ord om deg selv så fort som mulig dersom du tror dette kan være noe for deg!

Sandefjord Vokalensemble søker ny dirigent

Vår nåværende dirigent flytter østover, og vi søker en dyktig og inspirerende dirigent som kan følge i Trym Ramlo Ystad sine fotspor.

Om oss: Sandefjord Vokalensemble er et damekor bestående av 30 godt skolerte sangere. Vi holder et høyt nivå og er kjent for vår gode klang. De fleste av sangerne startet med korsang allerede som barn under Sverre Valens ledelse. Nye sangere må prøvesynge.


Vårt repertoar er hovedsakelig klassisk, ispedd jazz, folkemusikk, viser, pop og samtidsmusikk. Som oftest synger vi a cappella, men også med akkompagnement. Valg av repertoar og planlegging av konserter foregår i nært samarbeid mellom dirigent, noteutvalg og korets styre. Hvert andre år deltar vi på internasjonale korkonkurranser hvor vi har oppnådd både topp-plassering samt gull- og sølvplassering, hovedsakelig i klasse for sakral og/eller folklore. I 2019 kom koret på henholdsvis 2. og 3.plass i damekor klasse A og Sakral klasse A i NM i korsang i Trondheim.
Vi har øvelser én gang i uken og minimum to helgeseminar i året, samt at vi har to faste konserter; julekonsert og vårkonsert. I tillegg påtar vi oss forskjellige sangoppdrag. Solister plukker vi fra egne rekker, og vi synger gjerne i mindre grupper for å få variasjon. Koret har et humørfylt, sosialt og trygt miljø.

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi søker deg som har utdanning som dirigent, evnt. annen relevant utdanning, spiller piano eller annet instrument egnet for innøving av stoff, har godt humør, stiller krav og ønsker å videreutvikle koret. Har du selv skolering som sanger, er det en stor fordel. Du bør også ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Erfaring og tidligere meritter kan kompensere for manglende formell utdanning.

 

I søknaden må du beskrive deg selv som person og som dirigent, og hvilke ambisjoner du har som musikals og kunstnerisk leder av et kor. Vi ønsker også å vite hvor mange kor du allerede dirigerer og hva slags tidsperspektiv du har på et evnt. engasjement hos oss.

Honorar etter avtale. Tiltredelse avtales når vi finner den rette kandidaten.

 

Er dette interessant, så send søknad og CV snarest til: sandefjordvokalensemble@hotmail.com. Spørsmål om stillingen kan rettes til korets leder: Jeanette Wengård, tlf: ‪412 26 427‬. Se evnt. vår Facebook-side for mer informasjon.

Frogner kammerkor søker ny dirigent fra 1. mars 2020

Frogner kammerkor er et blandet kor som ha eksistert i 27 år. For tiden er vi rundt 20 medlemmer. Mange har vært med lenge i koret og har følgelig lang korerfaring, stor kjærlighet til musikk og rik erfaring i å arrangere konserter. Koret har i all hovedsak et klassisk repertoar med vekt på større og mindre kirkemusikalske verk, ofte med bidrag fra profesjonelle solister og musikere. Vi samarbeider også gjerne med andre kor om fremføringer av større verk.


Våre mål og ambisjoner for fremtiden er:
• Å opprettholde og videreutvikle vår musikalske kompetanse.
• Styrke og utvide koret med nye medlemmer.
• Utvikle vårt klassiske repertoar i kammerformat.
• Samarbeide med ande kor om fremføring av kirkemusikalske verk i større format.

 

Derfor søker vi nå en dyktig, engasjert og inspirerende dirigent som vil arbeide sammen med oss for å nå disse målene. Kanskje kjenner du til, eller allerede dirigerer, et kor som er interessert i samarbeidsprosjekter? Kanskje vet du om et kor som også ønsker å bli flere og som kunne tenke seg å danne et «nytt» kor sammen med oss?


Praktisk informasjon: Vi øver i Frogner kirke hver tirsdag kl. 18.30-21. I tillegg har vi et helgeseminar per semester og bidrar med sang ved gudstjenester i Frogner kirke fire ganger pr. semester. Stillingen honoreres som selvstendig næringsdrivende etter avtale.


Høres dette interessant ut for deg? For spørsmål og mer informasjon kontakt gjerne: Styreleder Eva Malt på e-post: eamalt@gmail.com. Din søknad med forenklet CV vil vi gjerne ha på samme e-post innen 7. januar 2020. Se også www.frognerkammerkor.com og vår side på Facebook.

Vox Humana søker ny dirigent

Er du kordirigent med et spennende prosjekt du ønsker å realisere? Kanskje Vox Humana er koret for deg!

Vox Humana er et kammerkor i Oslo med unge stemmer og musikalske ambisjoner. Vi elsker en utfordring, og liker ikke å begrense oss på sjangerfronten. Vi synger alt fra folkemusikk til barokk, jazz, klassisk, moderne, pop og drikkeviser. Vi har også mange spennende samarbeid bak oss, med for eksempel Tomas von Brömssen, Christian Borch, Helga Myhr, Sara Smiseth, Magnar Åm, Inge Bremnes, Mats Berglund Trio, Jaubi og Dozan wa Awtar. Høsten 2019 lager vi quizkonsert med musikk fra julefilm og jule-TV. Med andre ord: Vi gjør det vi synes høres morsomt og lærerikt ut! Vi er også en sosial gjeng som trives godt sammen og legger vekt på å skape et trygt rom der det er lov å prøve og feile. I tillegg er vi et velorganisert kor som bygger på god, demokratisk styring.

Høsten 2020 er foreløpig ledig i vår kalender, og det er her du kommer inn i bildet. Kanskje har du lenge hatt en prosjektidé som du ikke har fått realisert? Kanskje vi kan finne på noe spennende sammen? Vi ønsker oss en inspirerende og dyktig prosjektdirigent med en klar visjon om hvor vi skal og hvordan vi skal komme oss dit.

Send en e-post til styret@voxhumana.no innen 10. januar der du forteller litt om deg selv og prosjektet du foreslår, og der du legger ved din CV. Kom gjerne også med tanker om konsertlokale og budsjett om du har mulighet til det. Dersom du ikke har en helt klar idé, hører vi gjerne fra deg allikevel. Vi har flere prosjektideer vi gjerne diskuterer med deg og som vi kan videreutvikle sammen!

Praktisk informasjon: Vi øver hver onsdag kl 18:30-21:00 på OsloMet, og i tillegg har vi en øvehelg hvert semester. Høsten 2020 starter vi øvelser 19. august og ser for oss 2-3 konserter i slutten av november/begynnelsen av desember. Lønn etter avtale.

Les mer om oss på voxhumana.no og facebook.com/VoxHumanaOslo! For mer informasjon kontakt styreleder Mari Hagen på 995 26 882 eller post@voxhumana.no.

Langhus Veldig Blandede Kor søker ny dirigent

Langhus Veldig Blandede Kor (LVBK) søker dirigent med oppstart fra januar 2020. Vi er 29 sangere og øver på Bøleråsen skole hver torsdag fra kl. 19:00 til 21:30. Vi søker en dirigent som behersker ulike sjangre, er engasjert, motiverende, opptatt av kvalitet og korets utvikling.

 

Kom gjerne innom og hør på oss denne høsten, eller sjekk Facebook.
Søknad med CV sendes til korets leder Liv på e-post: liv.s.furseth@gmail.com.
Spørsmål? Ring 416 36 633.

Odal bygdekor søker ny dirigent

Odal bygdekor er et amatørkor som ble stiftet i 1984. Koret har ca 30 sangere i alle aldre. Vi er et uhøytidelig kor, men vi ønsker å låte bra. Vi har et allsidig og variert repertoar som spenner seg fra musikaler og ballader via viser og pop til klassiske stykker og korverk. Vi har flere konserter i løpet av året. Bl.a. har vi en sommernattskonsert i begynnelsen av juni hvert år.

Koristene har ulik erfaring innen stemmebruk og notelesing, men vi er alle glade i å synge og vi har det hyggelig sammen.
Vår dirigent gjennom flere år ønsker å gi seg ved årsskiftet 2019/2020 av praktiske årsaker. Vi søker derfor etter en dyktig og engasjert dirigent som kan fortsette å gjøre oss stadig bedre.


Vi søker en dirigent som:
• kan lede koret på sangøvelser, arrangementer og konserter
• er allsidig og behersker ulike sjangre av musikk
• er inspirerende, engasjert og strukturert
• gjerne kan spille piano og har erfaring med stemmebruk og klanger
• vil samarbeide med korets musikk - og prosjektutvalg

 

Koret har medlemmer fra både sør- og Nord Odal og øvelsene foregår i Milepelen kulturhus på Sand i Nord-Odal hver mandag fra kl. 19.00-21.30.
I mars 2020 skal koret ha en konsert sammen med folkrockgruppa LOFT hvor irske sanger står på programmet. Og i månedsskiftet april /mai har vi planlagt tur til Waterford i Irland.


Spørsmål kan stilles til leder Torlaug Spigseth Tjernstad, tlf. 976 81 456 eller dirigent Eva Vermundsberget tlf. 932 27 423.
Søknad sendes innen 1. desember til torlaugt@online.no

Kammerkoret Utsikten søker dirigent

Kammerkoret Utsikten er et blandet kor som ble stiftet i 2007. Koret har som mål å utføre korsang på høyt nivå. Vårt repertoar er variert og omfatter store deler av den klassiske korlitteraturen, typisk nordisk musikk, store klassiske verk, kirkemusikk og et allsidig utvalg av verdslig korlitteratur. I de senere årene har vi også hatt stor glede av å fremføre mer rytmisk populærmusikk av ulik karakter. Konsertene gjennomføres ofte i samarbeid med anerkjente solister og musikere.


Koret er tilknyttet Grefsen kirke og bruker kirken som øvingslokale og konsertarena. Vi deltar regelmessig på kirkens gudstjenester, enten som fullt kammerkor eller med mindre grupper. Koret har faste øvelser hver annen uke (onsdager fra 19:00 til 21:30), supplert med seminarer og ekstraøvelser i forbindelse med konserter. For å få til en effektiv innøving av sanger forventes det at medlemmene øver mellom øvelsene. For å gjøre dette enklere og mer effektivt benytter vi lydfiler, der hver stemmegruppe kan øve inn sin stemme og samtidig høre sangen i tutti-versjon.


Koret har i dag i overkant av 30 aktive medlemmer, godt fordelt på de ulike stemmegruppene. Vi har som regel 2-3 konserter hvert år, de fleste i Grefsen Kirke. Vår tradisjonelle Luciakonsert, som holdes grytidlig 13. desember hvert år, er en hyggelig tradisjon med stor stemning og full kirke. Vi har et trofast publikum som kommer på konsertene og gir oss gode tilbakemeldinger.


Vår nåværende dirigent, som også er en av korets grunnleggere, ønsker nå avløsning. Vi søker derfor etter en inspirerende og dyktig dirigent som kan ta koret vårt videre. Aller helst ønsker vi oss en dirigent som kan akkompagnere på øvelsene og kanskje også på konserter, som er en god pedagog og som gjerne kan lage lydfiler.


Stillingen er timelønnet, basert på standard satser, og ekstraarbeid i form av lydfilproduksjon, seminardeltakelse o.l. lønnes som tillegg.
Tiltredelse er januar 2020, men vi vil svært gjerne ta en ny dirigent med på planlegging av vårsemesteret, og vil gjerne treffes i løpet av høsten! Oppgi gjerne referanser.


For å få litt mer inntrykk av korets aktiviteter de siste årene – sjekk bloggen vår http://kammerkoretutsikten.no. Her er også en lenke med muligheter for å lytte på et opptak som ble gjort på vår siste konsert i juni: https://app.box.com/s/hqn6sk3ld7se5sfnghx53rcbicskned8


Hvis dette høres interessant ut – send en søknad så raskt som mulig, og helst innen 31.10.2019 på epost (helst med referanser) til korets leder Inger Bjerke - inger@bj-v.no

Bjørgvin Vokal søker etter dirigent fra januar 2020

Vil du være dirigenten vår?

Vi er 25 sangglade menn og kvinner i vår «beste alder» med ulik erfaring innen stemmebruk og notelesning. Vi har masse sangglede, et godt sosialt miljø, engasjement og vi er ikke redd for å ta på oss musikalske oppgaver som setter krav til hver enkelt av oss både som individuelle sangere og som korister i fellesskapet. I høst har vi også fått flere nye medlemmer.

 

Vi synger a cappella og på repertoaret har vi alt fra populærmusikk, viser, musikaler, folketoner til kirkemusikk.

Vi øver i Nordnes bydelshus (Bergen sentrum) hver tirsdag fra kl. 19.00 – 21.30.

 

Vi ønsker oss en person som har erfaring som dirigent, behersker ulike sjangre av musikk og kan bruke piano som et mulig hjelpemiddel under innstudering av repertoar. Vi ønsker at du skal være engasjert, kreativ og opptatt av kvalitet og utvikling.

 

Søknadsfrist er 15. november.

 

Har du spørsmål kontakt gjerne vår nåværende dirigent

Arild Rohde (arild.rohde@gmail.com).

Søknad kan sendes på mail til bente.braza@uib.no (Bente Braza, styreleder).

BLI MEDLEM

Hvis du dirigerer kor, eller studerer musikk, vil vi gjerne ha deg som medlem. Det koster kr. 500,- i året for ordinære medlemmer. Er du student eller pensjonist, betaler du halv kontingent, altså kr. 250,-.

Her finner du innmeldingsskjema.

TELEFON OG KONTOR

Inga Sandve, daglig leder

Tlf. +47 474 15 450

Elin Persson, styreleder

Tlf. +47 952 38 605

BESØKSADRESSE:

Møllergata 39, 0179 Oslo

POST

E-post: fonoko@fonoko.no

Postadresse:
FONOKO, 

Møllergata 39,

0179 Oslo.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon