Her har vi plass til flere annonser!

Vi deler stillingsannonser kostnadsfritt her på hjemmesiden og Facebook.

Dersom koret ditt ønsker å annonsere kan dere fylle ut dette skjemaet. 

- Sammen gir vi pulsen til korlivet -

Trosvik alle.jpg

Trosvik blandede kor søker dirigent!

Hvem er vi?

Trosvik Blandede Kor har et godt miljø, musikalske ambisjoner og glimt i øyet. Vi er 50 kvinner og menn som øver en gang i uken, tirsdager på roklubben i Fredrikstad. Vi stiller ikke krav til at medlemmene våre skal kunne noter, så innøving er i stor grad basert på fellesøvinger og hjemmeøving ved hjelp av stemmefiler. Seminarer ved behov.

 

Koret vårt er veldrevet og har god økonomi, noe som gir oss et godt handlingsrom. Vi arrangerer en til to konserter i året, i tillegg til at vi også opptrer lokalt.

 

Repertoaret er allsidig og koret liker å bli utfordret. Av større prosjekter har vi blant annet arrangert egne konserter med tema «Beatles» og «Teigen». Og vi var basekor og teknisk arrangør av «Musicals in Consert» i 2017. Hvert år avsluttes kor året med vår tradisjonelle julekonsert i Glemmen Kirke.

 

Vi har ambisjoner om å gjennomføre tilsvarende større prosjekter fremover. Hvert år drar vi på tur. Dette er fantastisk morsomt og viktig sosialt og musikalsk.

 

Hvem er du?

Som dirigent er du kunstnerisk og musikalsk ansvarlig og samarbeider med korets styre og musikkutvalg for å videreutvikle koret.

 

Vi søker en glad og engasjert dirigent som kan hjelpe oss videre på følgende områder:

• Tar vare på og utvikler korets potensiale i tråd med korets ambisjoner.

• Gjennomfører øvelser og konserter på en entusiastisk måte.

• Finner egnet musikk og arrangement. Utvikler bredde og dybde i korets repertoar.

• Videreutvikler stemmer og øver stemme teknikk og korklang.

• Stiller krav til oss musikalsk og ser den enkelte korsanger.

• Deltar i samarbeidsprosjekter og bidrar til at vi finner riktige samarbeidspartnere for konserter.

• Du er en dyktig musikalsk leder med sosiale evner.

• Du har musikkutdannelse og kan lede et større kor.

• Du spiller piano og har god erfaring med musikk.

• Du må kunne lage stemmefiler.

• Du har glimt i øyet og masse engasjement for kor.

 

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Søknad sendes til:

ankahakkebo@gmail.com

 

Søknadsfrist:19/6-2021

 

Har du spørsmål ta gjerne kontakt for en prat:

Leder:

Ann Kathrin Hakkebo

Telefon: 95984844

Vil du samstemme 34 damer i sin beste alder?

 

Klepp Damekor søker etter ny og engasjert dirigent fra høsten 2021. Du må stille musikalske krav og ha en god porsjon tålmodighet. Vi har et bredt repertoar som gjerne kan utvides i uventede retninger. Behersker du også piano, passer det perfekt til innøving av stemmer.

 

Klepp damekor består av ca 34 sangglade og trivelige damer. Koret ble stiftet i 1975 og har mange medlemmer med lang erfaring samt en del nye rekrutter. Vi er et lavterskel kor og har plass til alle som liker å synge. Medlemmene er engasjerte, lærevillige og fulle av godt humør. Repertoaret er allsidig, alt fra folkeviser og pop til tradisjonell kirkemusikk.

Vi øver hver tirsdag fra kl 19 - 21.15 på Tu gamle skule, Kåsen og Fredheimsloftet, Kleppe. I tillegg har vi seminar en helg hvert semester, da leier vi gjerne inn en ekstra instruktør.

Vi arrangerer årlig julekonsert i Klepp kyrkje (unntaket er koronaåret 2020). Målet er å ha en vårkonsert og gjerne en strikkekonsert på høsten. Andre spennende ting finner vi på etter hvert. Vi samarbeider gjerne med andre kor og lokale musikere. I tillegg opptrer vi i foreninger, lag og institusjoner. Vi er medlem i Norges korforbund og deltar også på arrangementer i deres regi.

Send e-post til eli@goldfine.no eller ring 975 80 553 hvis du kunne tenke deg å bli vår nye dirigent til høsten.

Sædalen, Rolland og Hordvik barnekor søker dirigenter i Bergen fra høsten 2021

 

Sædalen barnekor, Rolland barnekor og Hordvik barnekor er tre nye kor som starter opp fra høsten 2021. Korene blir en del av Bergen barnekor som administreres av Ung i Kor - Vest.

 

Som dirigent i et av våre kor vil du få ansvar for øvinger, konserter og jevnlig kontakt med foresatte. Ung i kor honorerer deg etter våre satser, og du fakturerer månedlig til oss.

 

Send oss en kortfattet søknad og fortell oss hvorfor akkurat DU er den beste til å lede et av disse korene. Skriv i søknaden hvilket av korene du ønsker å dirigere.

 

Kontaktperson: Regine Forthun, fungerende daglig leder, Ung i Kor Vest – vest@unigkor.no

Nettside: https://bergenbarnekor.no/

 

Søknad sendes til vest@ungikor.no

 

Søknadsfrist: 5. juli 2021

Vil du bli dirigent for Morsommere enn pent?

Har du lyst til å dirigere et kor litt utenom det vanlige? Morsommere enn pent ble grunnlagt av en vennegjeng i en sofa rundt 2001. Noen ville synge, andre ville spille teater. Resultatet ble koret Morsommere enn pent som i dag teller rundt 20 blanda korister med et tyngdepunkt i 40-50-åra.

Vi har klart oss godt gjennom koronatida med zoom-øvelser og til og med et par nye medlemmer. Nå ser vi fram å møtes igjen fysisk med ny dirigent!

Vi har et bredt repertoar som spenner fra folketoner via madrigaler og opera til pop og rock, men tenderer mot mer rytmiske sanger. Som oftest samler vi repertoaret i en (mer eller mindre) sammenhengende fortelling ispedd litt skuespilleri og koreografi på konsertene. Høydepunktene gjennom året er vårkonserten med venners-vennersfest, sommerkonsert som gjerne nytes i det fri, uformell korkonkurranse på høsten og en form for utradisjonell juleopptreden, gjerne med sang på t-baner og rulletrapper underveis.

Vi er en gjeng humørfylte sangere som liker å by på oss selv og lage litt annerledes opplevelser for tilhørerne. På bakgrunn av dette har vi gjennom årene fått noen betalte oppdrag for bedrifter og organisasjoner som trenger et feststemt innslag spesialtilpasset deres behov. Vi har også vært med i en oppsetning på Nationaltheatret for noen år siden.

Det sosiale er viktig for medlemmene i koret, med opptil flere hytteturer i året, og korpils etter øving der nyinnlært repertoar luftes for de tilstedeværende. Dirigenten er selvsagt hjertelig velkommen til å delta etter eget ønske.

Dirigenten vår skal dessverre flytte ut av byen. Derfor søker vi nå en ny dirigent fra høsten. Vi ønsker oss en dirigent som løfter oss musikalsk, samtidig som vi beholder vårt morsomme særpreg. En kreativ og entusiastisk dirigent med pedagogiske evner, kombinert med godt lederskap og et ønske om å ta koret til nye og ukjente høyder er på ønskelista vår. Du må gjerne også ha høyere musikkutdanning eller være underveis i studiet.

Sammen med vår nye dirigent ønsker vi å utvikle nye og kreative prosjekter. Fortell gjerne om dine ideer i søknaden.

Vi øver mandager 18.30-21 sentralt i Oslo.

Tror du at du kan finne tonen med oss, så send en søknad snarest til styret@morsommere.no. Søknader vil vurderes løpende.

Ta gjerne kontakt med styremedlem Anthony Wagstaff på 48 01 06 90 om du lurer på noe.