Bjørgvin Vokal søker etter dirigent fra januar 2020

Vil du være dirigenten vår?

Vi er 25 sangglade menn og kvinner i vår «beste alder» med ulik erfaring innen stemmebruk og notelesning. Vi har masse sangglede, et godt sosialt miljø, engasjement og vi er ikke redd for å ta på oss musikalske oppgaver som setter krav til hver enkelt av oss både som individuelle sangere og som korister i fellesskapet. I høst har vi også fått flere nye medlemmer.

 

Vi synger a cappella og på repertoaret har vi alt fra populærmusikk, viser, musikaler, folketoner til kirkemusikk.

Vi øver i Nordnes bydelshus (Bergen sentrum) hver tirsdag fra kl. 19.00 – 21.30.

 

Vi ønsker oss en person som har erfaring som dirigent, behersker ulike sjangre av musikk og kan bruke piano som et mulig hjelpemiddel under innstudering av repertoar. Vi ønsker at du skal være engasjert, kreativ og opptatt av kvalitet og utvikling.

 

Søknadsfrist er 15. november.

 

Har du spørsmål kontakt gjerne vår nåværende dirigent

Arild Rohde (arild.rohde@gmail.com).

Søknad kan sendes på mail til bente.braza@uib.no (Bente Braza, styreleder).

Bærumkoret søker ny dirigent

Bra kor søker bra dirigent! Vil du hjelpe Bærumkoret til neste nivå?

 

Hvem er vi?

Bærumkoret har et godt miljø, musikalske ambisjoner og glimt i øyet. Vi er 60 kvinner og menn som øver en gang i uken på Høvik.Koret er veldrevet og har bra økonomi, noe som gir oss et godt handlingsrom. Vi arrangerer to til tre egne konserter i året, i tillegg til at vi også opptrer lokalt. Repertoaret er allsidig og koret liker å bli utfordret. Av større prosjekter har koret gjennomført «Carmina Burana» i 2014 og Händels «Messias» i 2018.Vi har ambisjoner om å gjennomføretilsvarende større prosjekter fremover. Hvert år drar vi på tur, dette er fantastisk morsomt og viktig sosialt og musikalsk.


Hvem er du?
Korets dirigent er kunstnerisk ansvarlig og samarbeider med korets styre og musikkutvalgforå videreutvikle koret. Vi søker nå en glad og engasjert dirigent som kan hjelpe oss videre på følgende områder:
• Ta vare på og utvikle korets potensiale, i tråd med korets ambisjoner.
• Finne egnet musikk og arrangement, utvikle bredde og dybde i korets repertoar.
• Videreutvikle stemmer og strukturere innstudering.
• Stille krav til oss musikalsk, og se den enkelte korsanger.
• Gjennomføre øvelser og konserter på en entusiastisk måte.
• Delta i samarbeidsprosjekter og bidra til at vi finner riktige samarbeidspartnere for konserter.


Du har solid musikkutdannelse, spiller piano og har lang og god erfaring med musikk, samt at du kan lede et større kor. Du er en dyktig musikalsk leder med sosiale evner, og personlig egnethet vil være avgjørende for suksess!


Se gjerne mer av oss på Instagram, Youtube og Facebook. Søknad sendes innen 15.oktober til dirigent@baerumkoret.no. 

Skiptvet Sangkor søker ny dirigent

Fra årsskiftet 2019-2020 søker Skiptvet Sangkor i Indre Østfold etter ny dirigent.
Vi er et blanda kor med 27 sangere og er et kor med masse humør og et kjempefint miljø. Som de fleste andre kor har vi en rimelig høy gjennomsnittsalder, men dette hindrer oss ikke når det gjelder utfordringer. Vi er glad i å reise og de siste årene har vi vært både i Dublin, Island og i fjor var vi på Mallorca.


Koret liker å synge sanger fra musikaler, norske visesanger og nyere poplåter som f. eks. "Hey Soul Sister", "Fix you" og "Hold Back the River". Vi deltar på julekonsert i kirken hvert år. Vi arrangerer også "Skiptvetfestivalen" hver høst, der vi ber inn ca. 10 andre kor og har konsert, middag og dans. Koret fyller 100 år i 2025.


Vi søker en dirigent som spiller piano, og som synes det er gøy med litt fart. Tidligere år har vi også prøvd oss på cabareter.
Sendt søknad til Leder, Eva-Lisbeth Mørk på e-post: eva.lisbeth.mork@gmail.com eller ring mobil 41466164.

SINTEF-koret søker dirigent

Vi leter etter en entusiastisk og inspirerende dirigent for oppstart i august/september 2019. Vi ønsker oss en dirigent med solid musikalsk og korfaglig bakgrunn og gode lederegenskaper. Du er selvstendig, strukturert og tydelig, og er god på samarbeid både med styret og koret som helhet. Du liker å være i utvikling og har ambisjoner både for koret og egen del.


SINTEF-koret har rundt 60 medlemmer. Vi er en aktiv og trivelig gjeng som brenner for koret og stiller med utpreget dugnadsvilje når det gjelder organisering og alt av praktiske oppgaver. Vi er et kor med mye ressurser og engasjerer jevnlig andre sangpedagoger til øvinger og seminarer. Vi har fast pianist som akkompagnerer når vi opptrer, og vi samarbeider gjerne med musikere og andre utøvere. Vi øver hver mandag i SINTEF-huset i Strindveien 4 i Trondheim.


Her er noen smakebiter av repertoaret. Les mer om koret på www.sintefkoret.no.

 

Søknad med CV sendes til styret@sintefkoret.no innen 11. august 2019.
Kontaktperson: Inger Synnøve Kilaas, ingerskil@gmail.com, telefon 906 14 906.


I søknaden vil vi gjerne at du oppgir to referanser fra relevante oppdrag du nylig har hatt. Oppgi navn på kontaktperson og telefonnummer.
Godtgjørelse etter avtale.

Kor på Randen søker ny dirigent

Vår flinke dirigent har bestemt seg for å søke nye utfordringer. Vi søker derfor etter ny dirigent snarest. Vi er et voksent, frilynt, blandet kor med stor takhøyde, som øver i Randaberghallen hver tirsdag, fra kl 1830 til 2100. Vi er ca 35 glade medlemmer fordelt på 4 stemmer. Vi ønsker en dirigent med erfaring. Ta kontakt med Lian Olafsen på mail lian.olafsen@gmail.com eller Toril Hult Jakobsen på mail toril@nettdrift.no innen 1. september, hvis dette er noe for deg.

Se vår nettside for mer informasjon http://randenkoret.mono.net/

Vil du bli dirigent for Morsommere enn Pent?

Har du lyst til å dirigere et blandakor litt utenom det vanlige? Morsommere enn pent ble grunnlagt av en vennegjeng i en sofa rundt 2001. Noen ville synge, andre ville spille teater. Resultatet ble koret Morsommere enn pent, som i dag teller rundt 25 kvinner og menn med snittalder på 40-45 år.
 
Vi trives med et bredt repertoar og synger gjerne både folketoner, klassisk, pop og rock, med vekt på morsomme arrangementer og kreative innspill. Høydepunktene gjennom året er vår- eller sommerkonsert, gjerne med fest ute, uformell korkonkurranse på høsten og en form for utradisjonell juleopptreden, for eksempel med sang på t-baner og rulletrapper underveis. Tradisjonelt har vi prøvd å gjøre litt mer ut av konsertene enn bare å synge, enten ved å finne på en sammenhengende fortelling, eller ved å ha små overraskelser som improteater mellom sangene. For øvrig øver vi mandager 18.30-21 på OsloMet, Storbyuniversitetet - på Bislett i Oslo.

Vi opprettholder også et godt standardrepertoar av sanger som passer til fest og sosiale settinger. Faste sosiale innslag er korpils etter øving, og minst en hyttetur i året. Dirigenten er selvsagt hjertelig velkommen til å delta etter eget ønske. Vi ønsker oss en ny dirigent som kan utvikle oss videre, samtidig som vi beholder vårt morsomme og uhøytidelige særpreg. En kreativ og entusiastisk dirigent med høyere musikalsk utdannelse og pedagogiske evner er på ønskelisten vår. Videre på listen står også et ønske om at dirigenten kan spille piano og lage lydfiler. Koret har ikke opptaksprøver, men vi ønsker alltid å lære mer og bli bedre sangere. Sammen med vår nye dirigent ønsker vi å utvikle stemmen og ha nye og morsomme konserter. Fortell gjerne om dine ideer i søknaden!

 
Tror du at du kan finne tonen med oss, så send en søknad til styret@morsommere.no innen 10. august. Sett av 19.august for prøvedirigering.

Ta gjerne kontakt med styremedlem Anne Margrethe Bondevik, mobil 92 05 00 05 om du lurer på noe.

De siste årene har vi dratt på et helgeseminar i januar for å få en god start på innøving av nye noter. Vårt repertoar er variert, og inneholder sanger fra ulike epoker, stilarter og språk. Koriander samarbeider gjerne med andre kor, deltar gjerne på kortreff og andre festlige anledninger. I mai 2019 hadde vi også et sangoppdrag for regjeringen. I mai 2016 deltok vi i den internasjonale korfestivalen Venezia in Musica i Italia hvor Koriander ble vurdert til gull i sin klasse av et anerkjent internasjonalt dommerpanel. I oktober 2018 deltok vi på en internasjonal korkonkurransen Canta al Mar 2018 i Barcelona/Calella. Der sang vi oss til sølv i vår klasse. Koret et medlem av Norsk Sangerforum.

Er dette noe for deg? Ta kontakt med Ellen Waldrop via e-post Koriander.hellerud@gmail,com / Telefon: 91344180
Søknadsfrist 30. juni 2019. Velkommen til vår hjemmeside for mer informasjon. www. bricksite.com/koriander

Damekor søker ny dirigent

Koriander er et veldrevent kor med 14 års fartstid, som består av 40 sangglade damer. Vår dirigent slutter, og vi søker en ny dirigent som har evnet til å inspirere, utvikle og drive koret framover. Dirigenten bør ha bakgrunn fra korledelse, samt spille piano. Betingelser etter avtale, samt snarlig tiltredelse. Fast øvingsdag er onsdager fra kl. 19.00 – 21.30 på kulturhuset Kringsjå, Hellerud Oslo.

De siste årene har vi dratt på et helgeseminar i januar for å få en god start på innøving av nye noter. Vårt repertoar er variert, og inneholder sanger fra ulike epoker, stilarter og språk. Koriander samarbeider gjerne med andre kor, deltar gjerne på kortreff og andre festlige anledninger. I mai 2019 hadde vi også et sangoppdrag for regjeringen. I mai 2016 deltok vi i den internasjonale korfestivalen Venezia in Musica i Italia hvor Koriander ble vurdert til gull i sin klasse av et anerkjent internasjonalt dommerpanel. I oktober 2018 deltok vi på en internasjonal korkonkurransen Canta al Mar 2018 i Barcelona/Calella. Der sang vi oss til sølv i vår klasse. Koret et medlem av Norsk Sangerforum.

 

Er dette noe for deg? Ta kontakt med Ellen Waldrop via e-post Koriander.hellerud@gmail,com / Telefon: 91344180
Søknadsfrist 30. juni 2019
Velkommen til vår hjemmeside for mer informasjon. www. bricksite.com/koriander

Glade takter søker dirigent

Koret Glade takter fra Moss er et veletablert blandakor med over 50 aktive korister. Dette er i ordets rette forstand et gladkor, og det er mye latter og god stemning på øvelsene våre. Repertoaret er svært allsidig fra arrangerte poplåter via musikalstoff, jazz, folkemusikk til litt mer seriøse sanger; i det hele tatt det meste på ulike språk. Koret arrangerer egne konserter og deltar ellers på ulike aktiviteter og konserter lokalt. Vi har et to-dagers seminar hvert år, ofte med innleid stemmepedagog. Koret har også vært på flere utenlandsreiser.

Ta gjerne en titt på facebooksiden for flere detaljer om korlivet vårt.

Vi har øvelse på onsdager kl 18:30-21:00 i kantina på Malakoff videregående skole i Moss. Etter fantastisk innsats gjennom 16 år slutter nå vår dirigent, Rune Boutroue Bekkhus, hos oss. Vi ønsker derfor å ha en ny dirigent på plass før høstsemesteret begynner, 21.08.2019.


Vi søker en dirigent som
*er godt kvalifisert til å videreføre den gode utviklingen i koret
*har gode formidlings,- og samarbeidsevner
*kan motivere og spre musikalsk glede på øvelsene
*er tålmodig og har godt humør

 

Du vil samarbeide med et styre som ønsker å legge forholdene til rette for god musikalsk utvikling. Sammen skal vi gjøre øvingskveldene til et av ukas høydepunkter for våre medlemmer! Vi håper nettopp DU har lyst til å være dirigent for en positiv og lærevillig korgjeng fra  august 2019!
Lønn etter avtale.

Om du har spørsmål eller vil vite mer, kan du kontakte en av disse:
Tomm Otto Strøm (styrets leder) 95271450
Rune Boutroue Bekkhus (dirigent) 46452712

Søknad sendes snarest mulig eller senest 1.august til tommos@broadpark.no

KorCava søker dirigent

Cava er et sprudlende kvinnekor med 20 entusiastiske amatører med tilhold i Oslo. Vi har glimt i øyet, glød i hjertet og knallrød neglelakk. Vårt jazz- og poprepertoar er fullspekket av kjente og ukjente låter, en herlig blanding av rytmiske, upbeat, sære, vakre, rolige og kule arrangementer. Fellestrekket er at alle har en egen, skreddersydd twist, som er vårt varemerke. Vi holder egne konserter, i tillegg til å ta oppdrag til bryllup, julebord og andre festligheter. Vi i Cava elsker musikk, digger å opptre og har det gøy sammen!

 

Hva ønsker vi fra deg:

 • Positiv, løsningsorientert, sprudlende og kvikk.

 • Strukturert og tålmodig, siden ikke alle i Cava leser noter.

 • Være komfortabel med å bruke lydfiler til øving (mange av våre sanger er kun tilgjengelig på lydfil)

 • Erfaring fra acapellakor og/eller rytmiske vokalgrupper.

 • Det er en fordel om du kan arrangere låter, men ikke ett kriteria.

 • Hun, Han eller Hen, spiller ingen rolle for oss.

 

Hva kan du forvente av oss:

 • Mye lyd. Vi bruker magen når vi synger.

 • Selvstendighet. Vi er vant til å fikse og ordne.

 • Koret har et styre som står for den generelle driften. Semesterplan utarbeides i samarbeid mellom styret og dirigent.

 

Vi øver hver mandag mellom kl 18:30 og 21:00 på Vålerenga i Oslo.
Som dirigent vil du være ansvarlig for det musikalske og det teatralske. Vi er ikke skuespillere, men vi liker å bevege oss litt når vi synger.
Vi er til tider veldig sosiale og ser gjerne at du blir en del av gjengen vår.

Vi trenger deg ved oppstart til høsten. Vår første øvelse er mandag 19.08.2019.

Søknadsfrist: 30.06.2019. Søknaden sendes til korcava@gmail.com. 

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på korcava@gmail.com.
Sjekk oss gjerne ut på facebook og instagram: @korcava. Eller vår nettside: www.korcava.no

Bud damekor søker ny dirigent

Bud damekor er et damekor fra Fræna kommune i Møre og Romsdal. Vi er et aktivt amatørkor med damer i alderen 30 -70 år. Vi ønsker alltid å fornye oss og være med på de utfordringer som en dirigent kan gi oss. Koret har vært i sammenhengende drift siden 1945 og har i dag 15 medlemmer. Koret er medlem i Norsk sangerforum. Sjå gjerne vår facebook-side: https://www.facebook.com/buddamekor/. 

 

Vi øver en dag i uken, følger skoleåret samt har lagt opp til øvingshelger på høsten og våren, men kan være fleksible med tanke på organisering.
Vi deltar gjerne på stevne, kortreff og konserter rundt om. Hver høst arrangerer vi damekveld, samt at vi har planer om å arrangere kortreff i Bud våren 2020. Det legges opp til en større tur for koret høsten 2020 i forbindelse med 75-års jubileet vårt. Koret har hatt et veldig variert repertoar, vi er ikke bundet til en sjanger.

Kan dette være noe for deg?

Ta kontakt med leder Malin Kjønvik, tlf 95104398, eller malinkj@msn.com

Sangkoret TONLEIK i Asker søker ny dirigent til høsten

Vi i sangkoret Tonleik i Asker er veldig glade i sang og musikk og er en sammensveiset gjeng som også er veldig glade i å synge sammen. Vi er også kjent for vårt hyggelige sangkormiljø som har vokst frem gjennom mange år med felles korsang hvor vi har lært og sunget og øvet og skapt konserter og sunget for mennesker på mange spennende og forskjellige steder! 


Tonleik er Askers eldste blandete kor for jenter og gutter, kvinner og menn. Koret ble stiftet i 1951 og fyller 70 år om ikke så lenge. Vi er en 18-20 sangere fra 34 til 80 år. Vi er idag seks alter, to basser, tre tenorer og syv sopraner og vi ønsker oss stadig flere korsangere! Vi har et variert og stort repertoar. Det omfatter viser, popmusikk, folketoner, klassiske verk, salmer, korverk, julesanger og utdrag fra musikaler og operetter, ja det meste!


Vi øver i Musikkrommet på Solvang skole i Asker hver torsdag fra 19.00 – 21.30 med unntak av skoleferiene. Vi er ganske aktive! Vi har sommerkonsert og julekonsert hvert år, seminar hver vår og høst, samarbeider med andre kor og har oppdrag i forbindelse med korsang!
Sjekk vår hjemmeside eller Facebookside. Vi er medlem av Norges Korforbund


Vi ønsker oss en dirigent med sang- og musikkfaglig kompetanse -og erfaring med stemmeopplæring, musikalsk organisering og ledelse og utvikling av sangkor. Du må være strukturert, interessert i koret og også kunne samarbeide godt med koret og korets styre, musikere, andre dirigenter og samarbeidende kor. I Asker kommune har vi et rikt sang- og musikkliv med mye samarbeid med mange forskjellige aktører. Vi nærmer oss en stor kommunesammenslåing hvor samarbeid mellom korene i den nye kommunen vil stå sentralt. Vi synes det er viktig med inspirasjon, entusiasme, humor, fantasi og evne til og respektere oss akkurat som vi er.

 

Søkere vil bli bedt om å oppgi referanser. Det vil bli avholdt prøvedirigeringer. Vi ønsker oss ny dirigent fra medio august 2019. Lønn etter avtale.
Send oss en søknad med en kortutgave av CV til: Sangkoret Tonleik v/Anita Graff Lonnevig (aglonnevig@gmail.com) innen 15.juni 2019.

Dersom du har spørsmål kontakt leder Anita Graff Lonnevig 97 07 14 62 eller send epost til: aglonnevig@gmail.com.

Vi gleder oss til å høre fra DEG!

Dirigent etterlyses til prosjekt Hadeland Ungdomskor

Finnes det en dyktig og dedikert kordirigent på Hadeland? Eller i Østlands-området ellers? Som kan starte hos oss i august 2019?

Bør kunne være med og bygge opp et ungdomskormiljø, med base fra Brandbu Barneskole, Amfiet, en dag i uken fra 18-20.

Gutter og jenter 14-24 år er vår målgruppe.

 

Kontakt Tor Gunnar Haugerøy, e-post: toguha.15@gmail.com – tlf. 41338904.

Ringsaker Kantori søker ny dirigent fra høsten 2019

Ringsaker Kantori ble stiftet i 1996 og er Ringsaker kirkes eget kor. Ketil J.B. Belsaas har vært dirigent og musikalsk leder for Ringsaker Kantori siden 2017. Han har fått ny jobb i Trondheim og vi søker derfor etter ny dirigent.

Ringsaker Kantori har i dag 24 medlemmer og øver hver tirsdag kl. 18.30 – 21.00 på Moelv kirkesenter. Korets aktivitet følger skoleruta for Hedmark med oppstart ultimo august og avslutning primo juni hvert år. Koret har et velfungerende styre og solid økonomi.

Aktivitetsnivå: Koret har årlig konsert på allehelgensdag, julekonsert 3. søndag i advent og som regel et større konsertprosjekt i vårhalvåret, gjerne med innleide solister og musikere. I tillegg medvirker koret årlig ved noen gudstjenester i Ringsaker kirke, blant annet ved konfirmasjonsgudstjenestene i mai/juni. Det er ingen krav til kristen bekjennelse.

Koret har et stort og omfattende repertoar, a cappella så vel som med instrumental- / orkesterledsagelse. Vi har de siste 2 åra samarbeidet noe med Collegium Vocale som også har hatt samme dirigent som oss, og dersom vi igjen får felles dirigent ønsker vi å fortsette dette samarbeidet.


Vi søker en dirigent som:
● Har god musikkfaglig bakgrunn med kunnskap om sangteknikk og pedagogikk
● Kan inspirere, motivere og utvikle både koret og hver enkelt sanger
● Er visjonær og ønsker å videreutvikle koret og løfte det til nye musikalske høyder
Lønn etter avtale. Dirigenten lønnes som selvstendig næringsdrivende. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju og prøvedirigering i juni. Repertoar for prøvedireksjon avtales med den enkelte.


For mer informasjon – ta kontakt med dirigent Ketil J.B. Belsaas tlf : 91 72 19 36 eller styreleder Anne-Kjersti Sæle tlf: 90 20 87 88

Søknad med CV sendes til annekjerstisaele@gmail.com. Søknadsfrist: 15. juni 2019

Hafslo songlag søker ny dirigent

Hafslo songlag er eit blandakor frå bygda Hafslo i Luster kommune. Me er eit aktivt kor som ønskjer å vere med på utfordringar som dirigenten gjev oss. Samtidig er vi eit bygdakor der det er viktig at den einskilde medlem kjenner på songgleda og at det gjer sosialt godt å kome på korøving!

Koret har vore i samanhengande drift sidan 1980 og tel i dag 20 medlemmar i alderen 40 til 80 år. Me har fleire medlemmar som kan avlaste dirigenten med stemmeøvingar o.l. Koret er medlem i Norges Korforbund. Sjå gjerne vår facebook-side:  https://www.facebook.com/Hafslosonglag/

 

Me øver ein kveld i veka på musikkrommet på Hafslo barne- og ungdomsskule. Me deltek gjerne på Korforbundet sine songarstemne og nyttårskonsertar. Me arrangerar vårkonsertar med inviterte nabokor og deltek på julekonsertar lokalt. Me har hatt nokre utanlandsturar og har også samarbeidd med damekoret Aidas frå Vilnius og Gropus frå Oslo.

Koret har tradisjonelt arbeidd mykje med kyrkjemusikk og klassisk kormusikk, men me har og sunge jazz med Sogndal Storband, vore koristar for Åshild Mundal og hatt Erik Bye-kveld. Av favorittsongar kan me nemne:

- Cantate domino / V. Miskinis
- Ned i vester soli glader / Arr.: Grethe Pedersen
- Bogorodize dewo, radujsja / S. Rachmaninov
- Nattjoik / F. Fjellheim
- Over the rainbow / Arr: Russ Robinson
- Bruremarsj frå Valsøyfjord / Trad. (med sopran- og tenorsolist)

 

I mange år var kantoren på Hafslo dirigent for koret. Frå 2013 tok Hilde Leikny Sommerseth over. Ho søkjer no andre utfordringar, og koret treng derfor ny dirigent frå haustsemesteret 2019.

 

Kan dette vere noko for deg? Me håpar å få til ein kveld der Hafslo songlag kan få møte deg allereie på denne sida av sommarferien. Kontakt leiar Nina Urdal på tlf 90102281 eller på epost ninauc71@hotmail.com , helst innan 7. juni.

LANDSLAGET søker dirigent

Sangkoret LANDSLAGET er et blandet kor fra Søndre Land. Vår kjære dirigent, Kristin Brynjulvsrud, velger å gå videre på sangens vei, og vi søker derfor etter ny dirigent. Vi er vel 20 medlemmer i alle aldre, men gjennomsnittsalderen er forholdsvis lav. Vi har et allsidig repertoar, som spenner fra Klassisk korsang til pop/rock/jazz. Vi øver på Søndre Land Ungdomsskole, mandager kl 19.00 - 21.00. Lønn etter avtale.


Vi håper du vil dele din tid og dine kunnskaper med en kreati og sangglad gjeng. Henvendelse til
Styret i LANDSLAGET V/leder Bodil Lindalen.
bodil_lindalena@hotmail.com
telefon 91825906

LANDSLAGET søker dirigent

Sangkoret LANDSLAGET er et blandet kor fra Søndre Land. Vår kjære dirigent, Kristin Brynjulvsrud, velger å gå videre på sangens vei, og vi søker derfor etter ny dirigent. Vi er vel 20 medlemmer i alle aldre, men gjennomsnittsalderen er forholdsvis lav. Vi har et allsidig repertoar, som spenner fra Klassisk korsang til pop/rock/jazz. Vi øver på Søndre Land Ungdomsskole, mandager kl 19.00 - 21.00. Lønn etter avtale.


Vi håper du vil dele din tid og dine kunnskaper med en kreati og sangglad gjeng. Henvendelse til
Styret i LANDSLAGET V/leder Bodil Lindalen.
bodil_lindalena@hotmail.com
telefon 91825906

DnS Pluss søker ny dirigent

Vår faste dirigent skal flytte til Trondheim, og vi trenger derfor ny dirigent fra medio august 2019. DnS Pluss er ett av de to mannskorene i Den norske Studentersangforening. Vi har et høyt musikalsk ambisjonsnivå, men et lavere konsert- og aktivitetsnivå enn vår berømte storebror, Konsertkoret i Den norske Studentersangforening. Vi har to til tre egenproduserte konserter i året, men oppmuntrer til å synge i kvartetter og mindre ensembler. De fleste av de rundt 30 mannssangerne har sin bakgrunn fra Konsertkoret, men vi rekrutterer også nye sangere direkte. Vi fungerer dessuten som et utdannings- og rekrutteringskor for konsertkoret og samarbeider om oppdrag, turer, konserter og sosiale aktiviteter.


Vi øver hver torsdag fra 1800 til 2030 i våre egne lokaler i Professor Dahls gate 8 på Homansbyen i Oslo. Vi søker etter en dirigent som har forståelse for korets egenart og Studentersangforeningens akademiske tradisjoner, og som gjerne liker å bruke en time eller to etter øvelsen på nachspiel. Du må være opptatt av å utvikle klangen i mannskoret og være interessert i å fremføre både ny og gammel musikk. Det er ingen ulempe om du sysler med arrangering og komponering av egne stykker.


Du kan finne informasjon om oss på hjemmesiden vår http://www.studentersangforeningen.no/om-dns/dna.
Vi tar gjerne imot din søknad til styret@studentersangforeningen.no innen 20.mai. Vi vil gjerne møte aktuelle kandidater før sommeren, så aktuelle kandidater vil bli bedt om å prøvedirigere/instruere koret en torsdag før sommeren.


Kontakt gjerne leder Hans-Henrik Hartmann på telefon 91732488 eller vår avtroppende dirigent Daniel Zakarias von Gertten på telefon 41343440 for nærmere opplysninger om hva jobben går ut på.

Studentkoret Kling Kokos søker ny dirigent

Studentkoret Kling Kokos ved Psykologisk institutt (UiO) søker ny dirigent. Vi er et blandet kor med et bredt repertoar innen flere sjangre. Valg av låter blir bestemt av en notekomite som dirigenten vil være en viktig del av. Vi er opptatt av å ha god musikalsk kvalitet, men det sosiale er minst like viktig.

 

Vi har fast øvelse en gang i uken, onsdager fra 18:00-20:00 på Psykologisk Institutt ved Universitetet i Oslo.

Utenom øvelser drar vi på studentpuben Billa etter øvelse, arrangerer fester, drar på hytteturer, tar sangoppdrag og holder konserter.

Hvis du er interessert ta gjerne kontakt med styreleder på mail for å få mer informasjon om prøvedirigering, honorar og annet du måtte lure på! I tillegg til CV ønskes en kort søknadstekst med informasjon om deg selv og dine musikalske interesseområder, som kan sendes til vår epostadresse. Søknadsfrist er 03.05. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet innen 10.05.

Kontakt styreleder:

Amalie Spilsberg (tlf. 900 38 490 / epost: klingkokos@gmail.com)

Ta gjerne også kontakt med nåværende dirigent for referanse:

Bernhard Bornstein (tlf. 928 61 747 / epost: bernhard.bornstein@gmail.com)

Chorus søker ny dirigent fra høsten 2019

Chorus er et voksenkor som har øvelser i IFs lokaler i Drammensveien 264 på Vækerø i Oslo. Vi øver hver onsdag fra kl. 18.00-20.00.

Det er enkelt å komme hit med buss eller tog, og det er gode parkeringsmuligheter.


Koret består for tiden av 19 aktive medlemmer. Vi jobber med å rekruttere flere medlemmer, særlig menn og sopraner.
Vi har et variert repertoar, en blanding av gammelt og nytt, bl.a. madrigaler, amerikanske svisker, svenske viser og norske sanger, folkeviser og stev. Vi har konserter på syke- og aldershjem, deltar på korfestivaler m.m.


Chorus har et positivt og godt sosialt miljø. Vi liker å reise og har vært på mange turer, både innenlands og i utlandet. Vi er medlem av Akershus Sangerforum.


Vi ønsker oss en dirigent som:

 • deler synet på musikk om at "Musik skal byggas ut av glädje, av glädje bygger man musik."

 • liker et variert repertoar.

 • lytter til ønsker fra styret og medlemmene for øvrig.

 • er tålmodig.

 • er tydelig, forteller oss hva vi må gjøre for å bli bedre, men er også raus med ros når det er fortjent!

 

Høres det interessant ut? Ta kontakt med styret i Chorus ved Wenche Grønoset, tlf. 934 03 582.
Honorar og betingelse etter avtale. Du finner også informasjon om oss på Facebook.

Beatleskoret i Drøbak søker dirigent!

 

Beatleskoret er et blandakor med 20 aktive sangere. Vi holder til i Drøbak og øver mandager kl. 19:00-21:30. Vi er en flokk som har mye sangglede, og vi er også opptatt av å ha et godt sosialt miljø og å være synlige i lokalmiljøet.

Sangutvalget i koret er tuftet på Beatles, men ikke bare Beatles. Vi liker å synge pop og rock, og har for tiden bl.a. Queen, Abba, Beach Boys, The mamas & the papas og Simon & Garfunkel i repertoaret. Med ny dirigent er vi innstilt på å fornye oss noe.

Vi søker nå etter en dyktig og engasjert dirigent/musikalsk leder som kan utfordre og inspirere oss og videreføre de kvaliteter koret har i dag.

Tiltredelse 1. august.

Ble du fristet til å undersøke nærmere? Ta kontakt med Frøydis Ulvin på tlf. 413 77 181.
Søknad med CV kan sendes til fro-u@online.no innen 15. mars.

HAGEBYKORET SØKER DIRIGENT fra høsten 2019

 

Hagebykoret er et trivselskor som ble startet i Ullevål Hageby for vel 10 år siden. Vi har +/- 20 medlemmer, hvorav 4 er menn. Vi øver på et sykehjem i Tåsen/Ullevål-området, onsdager 18.30-20.30.

 

Koret har et bredt repertoar. Viser og jazz er favorittsjangre, gjerne svenske viser. Men vi har også jobbet med pop og klassiske stykker, blant annet madrigaler.

 

Koret er uformelt, men trår til med større satsninger i blant. Vi har blant annet vært på turer til Kviteseid og Toscana. Vi har samarbeidet med flere mannskor og har et vennskapsforhold til vokalgruppen EnXemble fra Italia, som driver med tidligmusikk. Holdt konsert med dem på Oslo Ladegård i 2018 og i The Soccorso Chapel i Certosa og Calci Town Hall året før. Har sunget på radio (Ekko på P2). Andre konsertopptredener for bl.a. Lions i Ullern kirke (TV-aksjonen), Foreningen Norden, Diakonhjemmet i Sagene kirke og i Georg Sverdrups hus på Blindern. Halvårlig opptreden for beboerne på hjemmet som «husleie», og avslutning av semesteret.

 

Det er en fordel med en person som kan kompe enkelt på piano eller tilsvarende instrument, og være «musikant», gjerne med korlederutdanning (herunder studenter under utdanning, eller musiker med tilsvarende realerfaring).

 

Interesserte kan ta kontakt med leder Rikke Hauge (rikke.hauge@gmail.com). Vår nåværende dirigent, Jon Harthug (jon.harthug@gmail.com) er også tilgjengelig for spørsmål. Lønn etter avtale (ved faktura).

Dirigentutlysning A!Choir 
 
A!Choir, stiftet 2016 er et ungt kor fra Fredrikstad med en medlemsmasse mellom 20-34 år. Vi teller idag 40 korister med en fordeling på 10 gutter og 30 jenter. Vårt repertoar baserer seg 
rundt flerstemt a capella. Gjerne i pop/rock sjanger. Vi ønsker å være et attraktivt kor, med ambisjoner om å nå nye nivåer. Koret er selvstendig drevet av kormedlemmene med et styre i spissen. Koret er medlem av Norges Korforbund. 
 
Koret øver til ulike prosjekter gjennom året, og deltar på ulike eventer. Vi arrangerer i hovedsak to konserter gjennom året. For å holde repertoaret relevant for våre medlemmer, utarbeides dette i et arrangementutvalg i samsvar med dirigent. 
 
For info om koret, se her: Nettside:​www.achoir.no Facebook: ​https://www.facebook.com/achoir2016/

Promoteringsvideo (Youtube): https://youtu.be/BgVcjgcW9Js 
 
Hva ser vi etter av deg som dirigent? 
 Vi ønsker oss en positiv og engasjert dirigent med erfaring som kunne tenke seg å jobbe med unge stemmer og rytmisk musikk. Koret har et godt grunnlag med stort potensiale og ønsker å videreutvikle seg med klang, dynamikk og rytmikk. 
 

Lønn etter avtale. 
Vi har øvinger torsdag hver uke på Høgskolen i Østfold på Kråkerøy i Fredrikstad. 
Koret jobber vårsemester 2019 med dirigent fra egne rekker, men ser for oss ekstern dirigent fra august 2019. 
 
Kontaktinformasjon: Jonas Jacobsen Styreleder, A!Choir +47 41315350 kontakt@achoir.no 

Her har vi plass til flere annonser! Ta kontakt på fonoko@fonoko.no

Kammerkoret Utsikten søker dirigent

Kammerkoret Utsikten er et blandet kor som ble stiftet i 2007. Koret har som mål å utføre korsang på høyt nivå. Vårt repertoar er variert og omfatter store deler av den klassiske korlitteraturen, typisk nordisk musikk, store klassiske verk, kirkemusikk og et allsidig utvalg av verdslig korlitteratur. I de senere årene har vi også hatt stor glede av å fremføre mer rytmisk populærmusikk av ulik karakter. Konsertene gjennomføres ofte i samarbeid med anerkjente solister og musikere.


Koret er tilknyttet Grefsen kirke og bruker kirken som øvingslokale og konsertarena. Vi deltar regelmessig på kirkens gudstjenester, enten som fullt kammerkor eller med mindre grupper. Koret har faste øvelser hver annen uke (onsdager fra 19:00 til 21:30), supplert med seminarer og ekstraøvelser i forbindelse med konserter. For å få til en effektiv innøving av sanger forventes det at medlemmene øver mellom øvelsene. For å gjøre dette enklere og mer effektivt benytter vi lydfiler, der hver stemmegruppe kan øve inn sin stemme og samtidig høre sangen i tutti-versjon.


Koret har i dag i overkant av 30 aktive medlemmer, godt fordelt på de ulike stemmegruppene. Vi har som regel 2-3 konserter hvert år, de fleste i Grefsen Kirke. Vår tradisjonelle Luciakonsert, som holdes grytidlig 13. desember hvert år, er en hyggelig tradisjon med stor stemning og full kirke. Vi har et trofast publikum som kommer på konsertene og gir oss gode tilbakemeldinger.


Vår nåværende dirigent, som også er en av korets grunnleggere, ønsker nå avløsning. Vi søker derfor etter en inspirerende og dyktig dirigent som kan ta koret vårt videre. Aller helst ønsker vi oss en dirigent som kan akkompagnere på øvelsene og kanskje også på konserter, som er en god pedagog og som gjerne kan lage lydfiler.


Stillingen er timelønnet, basert på standard satser, og ekstraarbeid i form av lydfilproduksjon, seminardeltakelse o.l. lønnes som tillegg.
Tiltredelse er januar 2020, men vi vil svært gjerne ta en ny dirigent med på planlegging av vårsemesteret, og vil gjerne treffes i løpet av høsten! Oppgi gjerne referanser.


For å få litt mer inntrykk av korets aktiviteter de siste årene – sjekk bloggen vår http://kammerkoretutsikten.no. Her er også en lenke med muligheter for å lytte på et opptak som ble gjort på vår siste konsert i juni: https://app.box.com/s/hqn6sk3ld7se5sfnghx53rcbicskned8


Hvis dette høres interessant ut – send en søknad så raskt som mulig, og helst innen 31.10.2019 på epost (helst med referanser) til korets leder Inger Bjerke - inger@bj-v.no

Odal bygdekor søker ny dirigent

Odal bygdekor er et amatørkor som ble stiftet i 1984. Koret har ca 30 sangere i alle aldre. Vi er et uhøytidelig kor, men vi ønsker å låte bra. Vi har et allsidig og variert repertoar som spenner seg fra musikaler og ballader via viser og pop til klassiske stykker og korverk. Vi har flere konserter i løpet av året. Bl.a. har vi en sommernattskonsert i begynnelsen av juni hvert år.

Koristene har ulik erfaring innen stemmebruk og notelesing, men vi er alle glade i å synge og vi har det hyggelig sammen.
Vår dirigent gjennom flere år ønsker å gi seg ved årsskiftet 2019/2020 av praktiske årsaker. Vi søker derfor etter en dyktig og engasjert dirigent som kan fortsette å gjøre oss stadig bedre.


Vi søker en dirigent som:
• kan lede koret på sangøvelser, arrangementer og konserter
• er allsidig og behersker ulike sjangre av musikk
• er inspirerende, engasjert og strukturert
• gjerne kan spille piano og har erfaring med stemmebruk og klanger
• vil samarbeide med korets musikk - og prosjektutvalg

 

Koret har medlemmer fra både sør- og Nord Odal og øvelsene foregår i Milepelen kulturhus på Sand i Nord-Odal hver mandag fra kl. 19.00-21.30.
I mars 2020 skal koret ha en konsert sammen med folkrockgruppa LOFT hvor irske sanger står på programmet. Og i månedsskiftet april /mai har vi planlagt tur til Waterford i Irland.


Spørsmål kan stilles til leder Torlaug Spigseth Tjernstad, tlf. 976 81 456 eller dirigent Eva Vermundsberget tlf. 932 27 423.
Søknad sendes innen 1. desember til torlaugt@online.no

Langhus Veldig Blandede Kor søker ny dirigent

Langhus Veldig Blandede Kor (LVBK) søker dirigent med oppstart fra januar 2020. Vi er 29 sangere og øver på Bøleråsen skole hver torsdag fra kl. 19:00 til 21:30. Vi søker en dirigent som behersker ulike sjangre, er engasjert, motiverende, opptatt av kvalitet og korets utvikling.

 

Kom gjerne innom og hør på oss denne høsten, eller sjekk Facebook.
Søknad med CV sendes til korets leder Liv på e-post: liv.s.furseth@gmail.com.
Spørsmål? Ring 416 36 633.

BLI MEDLEM

Hvis du dirigerer kor, eller studerer musikk, vil vi gjerne ha deg som medlem. Det koster kr. 500,- i året for ordinære medlemmer. Er du student eller pensjonist, betaler du halv kontingent, altså kr. 250,-.

Her finner du innmeldingsskjema.

TELEFON OG KONTOR

Inga Sandve, daglig leder

Tlf. +47 474 15 450

Elin Persson, styreleder

Tlf. +47 952 38 605

BESØKSADRESSE:

Møllergata 39, 0179 Oslo

POST

E-post: fonoko@fonoko.no

Postadresse:
FONOKO, 

Møllergata 39,

0179 Oslo.

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Instagram Icon