Her har vi plass til flere annonser!

Vi hjelper gjerne til med å sørge for at alle kor har dyktige kordirigenter!

- Sammen gir vi pulsen til korlivet -

Vi deler kostnadsfritt her på hjemmesiden og Facebook. Det eneste dere trenger å gjøre er å sende inn stillingsannonse til oss via mail til fonoko@fonoko.no

Husk å inkludere kontaktinformasjon og søknadsfrist i annonsen.

Dirigentsøkes til vikariat skoleåret 2020/2021

 

Vi er A Cantus fra Aurskog-Høland kommune,  et blandakor med stor sangglede og som liker «løs snipp», men samtidig har ambisjoner og ønsker å fremstå som seriøse. 

Vi setter pris på variasjon og synger det meste, musikken vår håper vi skal fenge de fleste!

Vi foretrekker å øve på mandager men har også onsdager til disposisjon.

«En vakker sang børster støvet av hjertet»

Svensk ordtak

Noe for deg?

Stilling ledig fra 15. august 2020.

Ta kontakt med oss i styret, på e-post styret@acantus.org eller

tlf. Gudrun 908 85 928 for mer informasjon. Se også www.facebook.com/acantus.kor.

Søknad sendes omgående

Vil du bli Songlaget i BUL Oslo sin nye dirigent?

 

Songlaget i BUL Oslo søkjer dirigent for haust/vintersemesteret 2020. Songlaget i Bondeungdomslaget (BUL) i Oslo, er eit blandakor med om lag 30 aktive songarar i ulike aldrar. Koret er eit av dei eldste særlaga i Bondeungdomslaget, som vart stifta i 1914, og feira i 2014 100 år som eit aktivt amatørkor i Oslo. Koret er kjent for sitt gode sosiale miljø med songglade kvinner og menn.

 

Vi møtest til song kvar torsdag frå kl. 19.00–21.30 i Teatersalen i Nynorskens hus, i Rosenkrantz’ gate 8 i Oslo.

Ei av dei viktigaste målsetjingane våre er å ta vare på norske song- og musikktradisjonar. Repertoaret kan også vera utanlandske folketonar og

klassiske verk.

 

--------------------------------------

 

Engasjementet har ei tidsramme frå og med august til og med desember. Semesterstart er 27.8.20. Det kan bli høve for forlenging. Hovudmålet for semesteret er gjennomføring av julekonsert(ar)/arrangement. Vi ønskjer ein engasjert, inspirerande og erfaren kordirigent. Vi ser helst at søkjaren har utdanning eller er under utdanning som dirigent, og har ei god, tydeleg pedagogisk og musikalsk tilnærming til repertoaret.

 

Koret har hatt ein lang periode utan faste øvinger grunna koronasituasjonen. Vi kan tilby gode vilkår i eit tradisjonsrikt og godt organisert kor.

For meir informasjon om koret og stillinga kan aktuelle søkjarar kontakta styreleiar:

Karianne Johansen, tlf.nr 41455807 eller e-post songlaget@bul.no

Skrifteleg, kortfatta søknad og CV blir send på e-post innan 3.7.20

 

Heimesider www.bul.no

Facebook/Instagram – søk Songlaget i BUL Oslo

Nytt stuekor i Oslo søker dirigent

Det Psykologiske Sangselskab er et jovialt og uhøytidelig alumnikor som søker en avlastende dirigent til noen øvelser gjennom semesteret.


Hvem er vi? Koret består av ca. 15 medlemmer på mellom 25-35 år, som alle har sunget i studentkoret vi opprinnelig var medlem av inntil studenttilværelsen tok slutt. Repertoaret vårt består av primært pop og viser. Akkurat nå synger vi sanger som «God only knows», «Goodnight sweetheart» og «Når himlen faller ned». Ambisjonen er å ha det gøy sammen, og kanskje arrangere en uformell stuekonsert mot sommeren.


Vi har i dag frivillige dirigenter, men trenger en som kan avlaste 3-4 øvelser dette semesteret. Vi ønsker en dirigent som:
• Er positiv og motiverende.
• Er under utdanning i dirigering og ønsker mer erfaring fra korledelse. (Ta gjerne kontakt selv om du ikke studerer dirigering, men har erfaring fra korledelse).
• Kan delta på korøvelser 3-4 torsdager dette semesteret (mellom 1830-2030).

 

Tiltredelse snarest. Lønn etter avtale. Kan være mulighet for videre samarbeid høsten 2020. Send en e-post til klingkokos.alumnikor@gmail.com med CV og noen ord om deg selv så fort som mulig dersom du tror dette kan være noe for deg!

Sandefjord Vokalensemble søker ny dirigent

Vår nåværende dirigent flytter østover, og vi søker en dyktig og inspirerende dirigent som kan følge i Trym Ramlo Ystad sine fotspor.

Om oss: Sandefjord Vokalensemble er et damekor bestående av 30 godt skolerte sangere. Vi holder et høyt nivå og er kjent for vår gode klang. De fleste av sangerne startet med korsang allerede som barn under Sverre Valens ledelse. Nye sangere må prøvesynge.


Vårt repertoar er hovedsakelig klassisk, ispedd jazz, folkemusikk, viser, pop og samtidsmusikk. Som oftest synger vi a cappella, men også med akkompagnement. Valg av repertoar og planlegging av konserter foregår i nært samarbeid mellom dirigent, noteutvalg og korets styre. Hvert andre år deltar vi på internasjonale korkonkurranser hvor vi har oppnådd både topp-plassering samt gull- og sølvplassering, hovedsakelig i klasse for sakral og/eller folklore. I 2019 kom koret på henholdsvis 2. og 3.plass i damekor klasse A og Sakral klasse A i NM i korsang i Trondheim.
Vi har øvelser én gang i uken og minimum to helgeseminar i året, samt at vi har to faste konserter; julekonsert og vårkonsert. I tillegg påtar vi oss forskjellige sangoppdrag. Solister plukker vi fra egne rekker, og vi synger gjerne i mindre grupper for å få variasjon. Koret har et humørfylt, sosialt og trygt miljø.

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi søker deg som har utdanning som dirigent, evnt. annen relevant utdanning, spiller piano eller annet instrument egnet for innøving av stoff, har godt humør, stiller krav og ønsker å videreutvikle koret. Har du selv skolering som sanger, er det en stor fordel. Du bør også ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Erfaring og tidligere meritter kan kompensere for manglende formell utdanning.

 

I søknaden må du beskrive deg selv som person og som dirigent, og hvilke ambisjoner du har som musikals og kunstnerisk leder av et kor. Vi ønsker også å vite hvor mange kor du allerede dirigerer og hva slags tidsperspektiv du har på et evnt. engasjement hos oss.

Honorar etter avtale. Tiltredelse avtales når vi finner den rette kandidaten.

 

Er dette interessant, så send søknad og CV snarest til: sandefjordvokalensemble@hotmail.com. Spørsmål om stillingen kan rettes til korets leder: Jeanette Wengård, tlf: ‪412 26 427‬. Se evnt. vår Facebook-side for mer informasjon.

BLI MEDLEM

Hvis du dirigerer kor, eller studerer musikk, vil vi gjerne ha deg som medlem. Det koster kr. 500,- i året for ordinære medlemmer. Er du student eller pensjonist, betaler du halv kontingent, altså kr. 250,-.

Her finner du innmeldingsskjema.

TELEFON OG KONTOR

Inga Sandve, daglig leder

Tlf. +47 474 15 450

Elin Persson, styreleder

Tlf. +47 952 38 605

BESØKSADRESSE:

Møllergata 39, 0179 Oslo

POST

E-post: fonoko@fonoko.no

Postadresse:
FONOKO, 

Møllergata 39,

0179 Oslo.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon