top of page

Påmeldingen er åpnet for NM for kor 2021 i Trondheim!

Trenger koret ditt noe å glede seg til? Blir det vanskelig med utenlandstur i 2021? Da kan NM for kor i Trondheim 7. – 10. oktober kan være et flott mål for dere!

Bryggene-i-Trondheim-TR-03005-Foto_Grim_

NM er for kor på alle nivåer, og det er hele 19 ulike klasser.

– Alle må ikke være best, men alle kan bli bedre ut fra sitt ståsted. Det å jobbe systematisk frem mot en korkonkurranse kan gi koret bedre selvinnsikt, og løfte koret også langsiktig, sier Tove Ramlo-Ystad som er kunstnerisk leder for NM.

Under NM i 2021 er det sanggleden som skal smitte og ikke korona. Vi vil tilpasse arrangementet ut fra de smittevernreglene gjelder høsten 2021. Målet er å legge til rette for et trygt miljø der smittevern ivaretas sammen med gode vilkår for korsang. Av samme grunn vurderes nå flere lokasjoner for arrangementet.

Klikk her for å komme til påmeldingsskjemaet

 

Vet du at:

  • det deltok 58 kor fra hele landet i NM for kor i 2019

  • koret kan konkurrere i 2 klasser av i alt 19 klasser

  • Gary Graden er hoveddommer, og utgjør dommerkollegiet sammen med andre dommere

  • det deles ut en pris for den beste fremføring av et norsk stykke

  • du kan få pris for fremføring av musikk skrevet av Knut Nystedt

  • søknadsskjema for påmeldingen er lagt ut på hjemmesiden

Retningslinjer for NM for kor

I retningslinjene for NM finner du konkurranseregler som blant annet klasser, kunstneriske rammevilkår og repertoar, frister og premiering.

 

Klikk her for å komme til retningslinjene.

Påmelding

Vi oppfordrer kor til å melde seg på NM for kor 2021 tidlig slik at vi kan få en viss oversikt over hvor mange kor som ønsker å delta. På den måten er dere også sikre på å få fortløpende oppdateringer om arrangementet. For NM for kor 2021 utsetter vi innbetaling av påmeldingsgebyr til fristen for påmelding går ut. Det vil si at det medfører ingen kostnad for koret om man melder seg av konkurransen innen 1. mars 2021.

Her finner du påmeldingsskjemaet

bottom of page