DIRIGENTKURS - KOR & ORKESTER

FONOKO arrangerer mesterklasse i kor- og orkesterdirigering helga 1.-2. februar 2020 i Oslo, i samarbeid med Koralliansen. Vi ønsker å gi kordirigenter muligheten til å lære mer om hvordan man dirigerer kor og orkester!


Mesterklasse m/Kjell Seim: Mesterklassen er nå fulltegnet for aktive deltagere, men læringsutbyttet kan være stort som passiv deltager også!

Vil du være passiv deltager kan du betale og sikre deg plass her.


Repertoaret for mesterklassen: Korsatser fra Requiems av Mozart og Brahms, foruten satser fra Händel's Messias. Repertoaret bestemmes i møtet med Kjell Seim onsdag 20.11 kl 18-21 i Norsk musikkråds lokaler, Møllergt. 39, Oslo.


Tid og sted: 1.-2. februar 2020 begge dager kl. 10-16 i Bekkelaget menighetssenter, Sandstuveien 15, rett nedenfor Bekkelaget kirke i Oslo. Medvirkende er Oslo Symfoniorkester og kammerkoret Meraki.

 

Kjell Seim er født på Voss i 1955 og har Diplom i direksjon fra Norges Musikkhøgskole i 1986. Der studerte han ved Arvid Fladmoe, Karsten Andersen, Aldo Ceccato og Jorma Panula. I 1987 vant han 1. pris ved den Nordiske Dirigentkonkurransen i Stockholm.  Seim har dirigert alle de norske symfoniorkestrene og mange nordiske og andre internasjonale, og vært musikksjef ved Kristiansund-operaen, foruten gjesteopptreden ved Den Norske Opera og Ballett (hovedscenen og turné). Seim har også ledet Norsk Musikkskoleorkester og i 1997 startet han Ung Symfoni i Bergen, som 2015 ble til BFUng, Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester. Kjell Seim har et stort repertoar, inkludert alle klassiske og romantiske hovedverk i tillegg til mange betydelige verk fra vårt århundre. Han har også urfremført mange samtidsverk.

FONOKO er også stolte over å få hjelp av kor og orkester til dette kurset; to ensembler som holder et høyt nivå og som har framført de aktuelle verkene flere ganger. Mange av Merakis medlemmer er tidligere Grex Vocalis-korister:


Meraki kammerkor er et nystartet blandakor med base i Oslo, og har for tiden ca. 30 medlemmer som elsker å synge. Korets ambisjon er å drive korsang på et høyt musikalsk nivå, og gi både publikum og korets medlemmer opplevelser for livet - "vi skal berøre og bevege".


Oslo Symfoniorkester er et av landets største orkestre og har en utstrakt virksomhet i det offentlige rom. Repertoarlisten fra 2018 omfatter 41 musikkverk på 11 ulike konserter, fra "En sang til motet" av Mikael Wiehe til Messias av Händel og Verdis Requiem. Medlemmene er både profesjonelle og amatører, og spilleglede er en fellesnevner for all aktivitet.

BLI MEDLEM

Hvis du dirigerer kor, eller studerer musikk, vil vi gjerne ha deg som medlem. Det koster kr. 500,- i året for ordinære medlemmer. Er du student eller pensjonist, betaler du halv kontingent, altså kr. 250,-.

Her finner du innmeldingsskjema.

TELEFON OG KONTOR

Inga Sandve, daglig leder

Tlf. +47 474 15 450

Elin Persson, styreleder

Tlf. +47 952 38 605

BESØKSADRESSE:

Møllergata 39, 0179 Oslo

POST

E-post: fonoko@fonoko.no

Postadresse:
FONOKO, 

Møllergata 39,

0179 Oslo.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon